Knihy
E-knihy

Potravinárstvo

Zrušiť
Titulov: 50
Zúženie výberu
+ ďalšie možnosti
+ ďalšie možnosti
Radenie
Počet titulov: 50
Zoradiť podľa:

Mikrobiológia potravín

Kolektív autorov • Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2017

Na sklade, objednávajte však rýchlo

Obsah: 1.Mikroorganizmy dôležité v potravinárstve 2.Faktory ovplyvňujúce rast mikroorganizmov v potravinách 3.Kontrola mikroorganizmov v potravinách - predlžovanie trvanlivosti potravín 4.Mikrobiológia produktov a potravín rastlinného pôvodu...

18,94 €

18,94 €

Na sklade, objednávajte však rýchlo

Na sklade, objednávajte však rýchlo

Jíte dostatek zeleniny, ovoce, luštěnin a dalších potravin, které jsou považovány za zdravé, a přesto vás trápí zdravotní potíže a přibíráte na váze? Chcete se vyléčit i z nemocí, s nimiž si západní medicína neví rady? Pomoc...

17,10 €

17,10 €

Na sklade, objednávajte však rýchlo

Na sklade, posielame ihneď

Kniha Mgr. Michala Patakyho Potravinový podvod páchaný na vašich deťoch odhaľuje zaujímavé fakty a súvislosti o tzv. detských potravinách. Okrem iného sa v nej dozviete, aké nevhodné suroviny sa nachádzajú takmer vo všetkých detských (p)otravinách...

-5%
14,29 €

14,29 €

Zľava 5%

Na sklade, posielame ihneď

Posielame do piatich dní

Je ťažšie víno vyrobit alebo ho predať? Výroba vína a umenie jeho prezentácie spolu úzko súvisia, úspešným je ten, kto dokáže oboje. A práve to je poslaním publikácie. Publikácia je určená pre výrobcov i predajcov vína, someliérov, vináskych...

-5%
10,48 €

10,48 €

Zľava 5%

Posielame do piatich dní

Posielame do piatich dní

Pútavé, napínavé a nesmierne zaujímavé čítanie o tom, aké taktiky a nezdravé technologie sa používajú pri výrobe a distribúcii priemyselne spracovávaných potravín, ako sú rôzne sladké tyčinky a keksy, zemiakové lupienky, polotovary...

-5%
10,67 €

10,67 €

Zľava 5%

Posielame do piatich dní

Na sklade, objednávajte však rýchlo

Přehledná kniha Vás pomocí barevných infografik a ilustrací provede světem vína. Kromě stručné historie vína zjistíte, jak se víno vyrábí, jak si víno správně vybrat a jak ho pít. Nevíte, jak rozpoznat jednotlivé druhy a jak...

-5%
13,16 €

13,16 €

Zľava 5%

Na sklade, objednávajte však rýchlo

Na sklade, objednávajte však rýchlo

Proč mohou mít želatinoví medvídci nemoc šílených krav, jak se dostanou červi do rybích produktů a proč je celozrnný chléb nestravitelný?...

-5%
10,32 €

10,32 €

Zľava 5%

Na sklade, objednávajte však rýchlo

Posielame do piatich dní

Poskytovanie bezpečných potravín je legálnou požiadavkou a dôležitou súčasťou dodávania bezpečných a kvalitných požívatín pre konzumentov. Ak poskytované potraviny nezodpovedajú bezpečnej konzumácii, alebo sa kontaminujú v procese výroby, transportu...

-5%
4,77 €

4,77 €

Zľava 5%

Posielame do piatich dní

Posielame do 8 dní

Známy špecialista spracoval v prehľadnej forme príručku o správnych postupoch pri výrobe zmrzliny a v cukrárenskej a lahôdkárskej výrobe, ktorú hlavný hygienik SR odporúča ako metodickú pomôcku k uplatneniu systému HACCP.

25,80 €

25,80 €

Posielame do 8 dní

Posielame do 8 dní

Na základe požiadaviek z praxe spracoval MUDr. Ondrejka publikáciu Príručka pre uplatnenie princípov HACCP pri výrobe mäsa a mäsových výrobkov...

-5%
15,31 €

15,31 €

Zľava 5%

Posielame do 8 dní

Sladařství (Teorie a praxe výroby sladu)

Gabriela Basařová a kolektív • Havlíček Brain Team, 2015

Posielame do 12 dní

Kniha pojednává o celém procesu výroby sladu, který je základní surovinou pro výrobu piva. V úvodu je stručný přehled historie přípravy sladu od primitivní...

-5%
35,83 €

35,83 €

Zľava 5%

Posielame do 12 dní

Riziká pri produkcii potravín

Mária Angelovičová • Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2016

Na sklade, objednávajte však rýchlo

Obsah: Riziká pri produkcii potravín 1.Riziká produkcie potravín a jej ochrana 2.Riziko - vymedzenie základných pojmov 3.Pôda ako riziko pri produkcii surovín a potravín rastlinného pôvodu 4.Voda ako potenciálne riziko pri produkcii...

-5%
12,39 €

12,39 €

Zľava 5%

Na sklade, objednávajte však rýchlo

Na sklade, objednávajte však rýchlo

Odkryjme tajemství výrobců potravin a podívejme se na to, jaké látky se v moderní průmyslové produkci běžně užívají. Co dnes ve skutečnosti obsahují průmyslově vyráběné potraviny?...

6,58 €

6,58 €

Na sklade, objednávajte však rýchlo

Misa Mäsa

Ivan Dubnička • Infopress, 2012

Posielame do piatich dní

Antropológ a kulturológ Ivan Dubnička sa v monografii zaoberá konzumáciou mäsa ako jedným z determinantov evolučného vývoja Homo sapiens a zároveň ako kultúrnym fenoménom...

-5%
13,34 €

13,34 €

Zľava 5%

Posielame do piatich dní

Posielame do piatich dní

Slovník prináša 5 200 slov z oblasti špecializovanej slovnej zásoby, ktorá súvisí s potravinami, nápojmi a kulinárskymi špecialitami slovenskej a českej národnej kuchyne...

-5%
4,77 €

4,77 €

Zľava 5%

Posielame do piatich dní

Posielame do piatich dní

Choroby a škůdci brukvovité, cibulové, kořenové, lilkovité zeleniny, salátu, řepy, brambor a kukuřice. Stručné popisy škodlivosti a biologie chorob a škůdců, prahy škodlivosti, preventivní a přímá ochrana...

-7%
19,57 €

19,57 €

Zľava 7%

Posielame do piatich dní

Sprievodca svetom potravín

Jozef Golian a kolektív • Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2013

Na sklade, objednávajte však rýchlo

Rady spotrebiteľom, na čo si dať pozor pri nakupovaní a manipulácii spotravinami. Za posledných dvadsať rokov sa výrazne zmenili podmienky pre podnikanie v oblasti potravín. Na jednej strane výrobcovia, ale hlavne distribúrori a predajcovia nastolili...

-5%
7,55 €

7,55 €

Zľava 5%

Na sklade, objednávajte však rýchlo

Na sklade, objednávajte však rýchlo

Chemie potravin je rozsáhlým a přehledným souborem informací určených původně pro výuku studentů magisterských a doktorských studijných programů Fakulty potravinářské a biochemické technologie, Vysoké školy chemicko-technologické v Praze...

-5%
71,48 €

71,48 €

Zľava 5%

Na sklade, objednávajte však rýchlo

Posielame do 12 dní

Pravděpodobně málokdo by předpokládal, že se v první Československé republice v polovině dvacátých let vyprodukovalo až 18,5 % (!) celosvětové produkce surového řepného cukru. Kolektivní monografie skupiny autorů z Katedry hospodářsk

-5%
13,44 €

13,44 €

Zľava 5%

Posielame do 12 dní

Jídlo s.r.o.

Roman Vaněk • Prakul Production, 2015

Posielame do šiestich dní

Velká naučná obrazová kniha autora kuchařských bestsellerů Romana Vaňka pro každého, kdo se chce dozvědět více o tajuplném vzniku potravin krok za krokem. Kniha boří některé mýty a díky moderním technologiím v mobilních telefonech zároveň zdarma...

2,30 €

2,30 €

Posielame do šiestich dní


„Začiatok je vždy iný a prostriedok je vždy zložitý. No koniec je vždy jednoduchý a rovnaký. Na konci vždy niekto príde, niekto odíde, niekto zomrie a niekto zostane.“

Štyri hostiny - Meir Shalev
Štyri hostiny
Meir Shalev