popis
Stravovanie, stolovanie

Knihy Potraviny, nápoje Stravovanie, stolovanie

V podkategórii Stravovanie, stolovanie sa nachádza 60 titulov.

(zmeniť výber) všetky   (zmeniť výber) všetky  

1.
Nové receptúry a technológia pokrmov
Konrád Kendík  ·  Nová Práca (2012)
Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200 receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál... (viac o titule)
Naša cena: 37,91 €  (teda ušetríte 5%) posielame do 5 dní
2.
Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravovaní
Konrád Kendík  ·  Nová Práca (2015)
Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú zachované skupiny A (duševne a ľahko pracujúci), B (stredne ťažko pracujúci) a C (ťažko pracujúci). V knihe sa nachádza i osobitná kapitola diétnych pokrmov... (viac o titule)
Naša cena: 35,06 €  (teda ušetríte 5%) posielame do 5 dní
3.
Kniha o stolovaní
Miriam Miková a kolektív  ·  1.slovenská škola spoločenskej etikety (2015)
Naša kniha má za cieľ ozrejmiť čitateľovi pravidlá správania sa počas stolovania v našich zemepisných šírkach, no najmä ukázať, ako si správne prestrieť stôl.Každá krajina, svetadiel sa od seba líšia aj pravidlami pri stolovaní a my vám... (viac o titule)
Naša cena: 12,35 €  (teda ušetríte 5%) posielame do 5 dní
4.
Receptúry diétnych pokrmov
Konrád Kendík  ·  Nová Práca (2004)
Kniha obsahuje autorizované receptúry podla Slovenských technických noriem a práve podla týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál. (viac o titule)
Naša cena: 15,73 €  (teda ušetríte 5%) posielame do 5 dní
5.
Všetko okolo stola II
Zora Mintalová-Zubercová  ·  Matica slovenská (2010)
Odborníčka na kulinárnu kultúru a bývanie pokračuje v pútavom opise tradícií stolovania v Európe a na Slovensku... (viac o titule)
Naša cena: 9,46 €  (teda ušetríte 5%) posielame do 9 dní
6.
Správna výrobná prax v zariadení spoločného stravovania
Ján Ondrejka  ·  Epos (2002)
Naša cena: 17,63 €  (teda ušetríte 5%) posielame do 9 dní
7.
Nové receptúry a technológia pokrmov pre domácnosti
Konrád Kendík  ·  Nová Práca (2014)
Kniha obsahuje autorizované receptúry spracované v súlade zo zásadami správnej výrobnej praxe, ktoré predpisuje Potravinový kódex Slovenskej republiky. Receptúry sú prispôsobené na použitie v domácnostiach... (viac o titule)
Naša cena: 36,96 €  (teda ušetríte 5%) posielame do 5 dní
8.
Technológia 3 (učebný odbor pekár)
Expol Pedagogika (2015)
V jednotlivých kapitolách učebnice je postupne vysvetlená technológia výroby jemného pečiva a ostatných pekárskych výrobkov (sucháre, maces, tyčinky... (viac o titule)
Naša cena: 21,85 €  (teda ušetríte 5%) zvyčajne posielame do 5 dní
9.
Úplné znenie potravinového kódexu
Epos (2010)
Publikáciu odporúča hlavný hygienik SR ako podklad pre zavádzanie kvalitatívne nového postupu riadenia technickej a hygienickej akosti poživatín systémovým princípom HACCP; Správnou výrobnou praxou. (viac o titule)
Naša cena: 17,62 €  (teda ušetríte 5%) posielame do 9 dní
10.
Kuriatko v kastrůlku
Soňa Hudecová-Podhorná  ·  Kontakt (2012)
Slovník prináša 5 200 slov z oblasti špecializovanej slovnej zásoby, ktorá súvisí s potravinami, nápojmi a kulinárskymi špecialitami slovenskej a českej národnej kuchyne... (viac o titule)
Naša cena: 4,75 €  (teda ušetríte 5%) posielame do 5 dní
11.
Dilema všežravce
Michael Pollan  ·  Argo (2013)
Autor se ve své mimořádně čtivé práci zaměřuje na velkovýrobu potravin v USA, ovšem jeho poznatky jsou stejně platné pro všechny vyspělé země západního světa. Krom alarmujícího reportážního popisu samotné produkce uvažuje i o tom, jaký má dopad na... (viac o titule)
Naša cena: 21,53 €  (teda ušetríte 5%) posielame do 5 dní
12.
Stolovanie 1
Mária Šimková, Gustav Salač  ·  Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá (2008)
Prvá časť učebnice obsahuje tieto kapitoly: História pohostinstva, Zásady hygieny a bezpečnosť pri práci, Inventár, Prípravné práce na pracovisku, Základné spoločenské pravidlá, Osobnosť pracovníka obsluhy, Pravidlá a technika obsluhy,... (viac o titule)
Naša cena: 9,59 €  (teda ušetríte 5%) posielame do 6 dní
13.
Čo by mal vedieť správny kuchár
James Peterson  ·  Ikar (2009)
V 484 heslách knihy od majstra kuchára, učiteľa a oceneného autora Jamesa Petersona nájdeme všetko, nech ide o šúpanie, krájanie, porciovanie, miešanie, šľahanie či etiketu stolovania v reštaurácii, spolu s 533 farebnými fotografiami pracovných postupov.. (viac o titule)
Naša cena: 16,06 €  (teda ušetríte 5%) Tento titul je, žiaľ, vypredaný
VYPREDANÉ
Titul je vypredaný, zatiaľ sa nechystá dotlač.
14.
Malý gastronomický slovník
Ružena Murgová  ·  vydavateľ neuvedený (2005)
Slovník obsahuje celý rad slov, ktoré akokoľvek súvisia s potravinami... (viac o titule)
Naša cena: 2,52 €  (teda ušetríte 5%) Tento titul je, žiaľ, vypredaný
VYPREDANÉ
Titul je vypredaný, zatiaľ sa nechystá dotlač.
15.
Nové receptúry a technológia pokrmov
Konrád Kendík  ·  Nová Práca (2011)
Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200 receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál... (viac o titule)
Naša cena: 37,51 € Tento titul je, žiaľ, vypredaný
VYPREDANÉ
Titul je vypredaný, zatiaľ sa nechystá dotlač.
16.
Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravovaní
Konrád Kendík  ·  Nová Práca (2004)
Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú zachované skupiny A (duševne a ľahko pracujúci), B (stredne ťažko pracujúci) a C (ťažko pracujúci)... (viac o titule)
Naša cena: 24,91 €  (teda ušetríte 5%) Tento titul je, žiaľ, vypredaný
VYPREDANÉ
Titul je vypredaný, zatiaľ sa nechystá dotlač.
17.
Parádne stolovanie
Ikar (2008)
Či sa pohostenie vydarí alebo nie, nezávisí len od výberu jedál. Ďalším, veľmi dôležitým momentom je úprava stola, ktorá musí hostí upútať a očariť. Táto knižočka vám poradí ako pripraviť stôl na rôzne príležitosti a každé ročné obdobie... (viac o titule)
Naša cena: 10,37 €  (teda ušetríte 5%) Tento titul je, žiaľ, vypredaný
VYPREDANÉ
Titul je vypredaný, zatiaľ sa nechystá dotlač.
18.
Stolovanie 2
Mária Šimková, Gustav Salač  ·  Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá (2009)
Druhá časť učebnice - Stolovanie II je určená pre učebné odbory čašník, servírka, kuchár a hostinský. Cieľom učebnice je príprava žiakov na ukončenie štúdia a na začiatok aktívneho ekonomického života v cestovnom ruchu a hotelierstve... (viac o titule)
Naša cena: 11,78 €  (teda ušetríte 5%) Tento titul je, žiaľ, vypredaný
VYPREDANÉ
Titul je vypredaný, zatiaľ sa nechystá dotlač.
19.
Školské stravovanie v praxi
Silvia Tokárová, Marta Hlavatá  ·  Raabe (2013)
Publikácia je odporúčaná MŠVVaŠ SR a zaradená do zoznamu odporúčaných metodických pomôcok pre školy a školské zariadenia. Príručka vám preto... (viac o titule)
Naša cena: 52,25 €  (teda ušetríte 5%) Tento titul je, žiaľ, vypredaný
VYPREDANÉ
Titul je vypredaný, zatiaľ sa nechystá dotlač.
20.
Školské stravovanie v praxi 1
Záleží Vám na kvalite stravovania detí v školskej jedálni? Metodická príručka určená vedúcim školských jedální ponúka riešenie aktuálnych problémov zariadení školského stravovania... (viac o titule)
Naša cena: 52,25 €  (teda ušetríte 5%) Tento titul je, žiaľ, vypredaný
VYPREDANÉ
Titul je vypredaný, zatiaľ sa nechystá dotlač.
Vieme, že knihy sú skutočným svetlom, čistým a dobrým. (Worthworth)
Aj z drobných vecí sa dajú urobiť veľké. Vďaka vašim Anjelskym drobným ste pri nákupoch na Martinus.sk darovali už 386 794,54 € na Dobrého Anjela. Ďakujeme!
Kávička