popis
Stravovanie, stolovanie

Knihy Potraviny, nápoje Stravovanie, stolovanie

V podkategórii Stravovanie, stolovanie sa nachádza 30 titulov.

(zmeniť výber) všetky   (zmeniť výber) všetky  

1.
Rok v slovenskej ľudovej kuchyni
Katarína Nádaská  ·  Fortuna Libri (2016)
NA SKLADE  
Katarína Nádaská v knihe prináša zasvätený pohľad na tradičnú kuchyňu v presvedčení, že práve táto stránka ľudovej kultúry môže byť žriedlom originálnych farieb, chutí a vôní Slovenska, ku ktorým sa oplatí vracať aj v dnešných časoch... (viac o titule)
Naša cena: 20,38 €  (teda ušetríte 11%) posielame ihneď
2.
Nové receptúry a technológia pokrmov
Konrád Kendík  ·  Nová Práca (2012)
Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200 receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál... (viac o titule)
Naša cena: 37,94 €  (teda ušetríte 5%) zvyčajne posielame do 3 dní
3.
Kniha o stolovaní
Miriam Miková a kolektív  ·  1.slovenská škola spoločenskej etikety (2015)
Naša kniha má za cieľ ozrejmiť čitateľovi pravidlá správania sa počas stolovania v našich zemepisných šírkach, no najmä ukázať, ako si správne prestrieť stôl.Každá krajina, svetadiel sa od seba líšia aj pravidlami pri stolovaní a my vám... (viac o titule)
Naša cena: 12,35 €  (teda ušetríte 5%) zvyčajne posielame do 3 dní
4.
Receptúry diétnych pokrmov
Konrád Kendík  ·  Nová Práca (2004)
Kniha obsahuje autorizované receptúry podla Slovenských technických noriem a práve podla týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál. (viac o titule)
Naša cena: 16,52 € zvyčajne posielame do 3 dní
5.
Všetko okolo stola II
Zora Mintalová-Zubercová  ·  Matica slovenská (2010)
Odborníčka na kulinárnu kultúru a bývanie pokračuje v pútavom opise tradícií stolovania v Európe a na Slovensku... (viac o titule)
Naša cena: 9,46 €  (teda ušetríte 5%) zvyčajne posielame do 8 dní
6.
Správna výrobná prax v zariadení spoločného stravovania
Ján Ondrejka  ·  Epos (2002)
Naša cena: 18,51 € zvyčajne posielame do 8 dní
7.
Stolovanie 1
Gustav Salač, Mária Šimková  ·  Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá (2008)
Prvá časť učebnice obsahuje tieto kapitoly: História pohostinstva, Zásady hygieny a bezpečnosť pri práci, Inventár, Prípravné práce na pracovisku, Základné spoločenské pravidlá, Osobnosť pracovníka obsluhy, Pravidlá a technika obsluhy,... (viac o titule)
Naša cena: 9,59 €  (teda ušetríte 5%) posielame do 6 dní
8.
Kuriatko v kastrůlku
Soňa Hudecová-Podhorná  ·  Kontakt (2012)
Slovník prináša 5 200 slov z oblasti špecializovanej slovnej zásoby, ktorá súvisí s potravinami, nápojmi a kulinárskymi špecialitami slovenskej a českej národnej kuchyne... (viac o titule)
Naša cena: 11,40 €  (teda ušetríte 5%) zvyčajne posielame do 3 dní
9.
Malý gastronomický slovník
Ružena Murgová  ·  vydavateľ neuvedený (2005)
Slovník obsahuje celý rad slov, ktoré akokoľvek súvisia s potravinami... (viac o titule)
Naša cena: 2,52 €  (teda ušetríte 5%) Tento titul je, žiaľ, vypredaný
VYPREDANÉ
Titul je vypredaný, zatiaľ sa nechystá dotlač.
10.
Nové receptúry a technológia pokrmov
Konrád Kendík  ·  Nová Práca (2011)
Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200 receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál... (viac o titule)
Naša cena: 37,51 € Tento titul je, žiaľ, vypredaný
VYPREDANÉ
Titul je vypredaný, zatiaľ sa nechystá dotlač.
11.
Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravovaní
Konrád Kendík  ·  Nová Práca (2004)
Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú zachované skupiny A (duševne a ľahko pracujúci), B (stredne ťažko pracujúci) a C (ťažko pracujúci)... (viac o titule)
Naša cena: 24,91 €  (teda ušetríte 5%) Tento titul je, žiaľ, vypredaný
VYPREDANÉ
Titul je vypredaný, zatiaľ sa nechystá dotlač.
12.
Parádne stolovanie
Ikar (2008)
Či sa pohostenie vydarí alebo nie, nezávisí len od výberu jedál. Ďalším, veľmi dôležitým momentom je úprava stola, ktorá musí hostí upútať a očariť. Táto knižočka vám poradí ako pripraviť stôl na rôzne príležitosti a každé ročné obdobie... (viac o titule)
Naša cena: 10,37 €  (teda ušetríte 5%) Tento titul je, žiaľ, vypredaný
VYPREDANÉ
Titul je vypredaný, zatiaľ sa nechystá dotlač.
13.
Stolovanie 2
Gustav Salač, Mária Šimková  ·  Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá (2009)
Druhá časť učebnice - Stolovanie II je určená pre učebné odbory čašník, servírka, kuchár a hostinský. Cieľom učebnice je príprava žiakov na ukončenie štúdia a na začiatok aktívneho ekonomického života v cestovnom ruchu a hotelierstve... (viac o titule)
Naša cena: 11,78 €  (teda ušetríte 5%) Tento titul je, žiaľ, vypredaný
VYPREDANÉ
Titul je vypredaný, zatiaľ sa nechystá dotlač.
14.
Školské stravovanie v praxi
Silvia Tokárová, Marta Hlavatá  ·  Raabe (2013)
Publikácia je odporúčaná MŠVVaŠ SR a zaradená do zoznamu odporúčaných metodických pomôcok pre školy a školské zariadenia. Príručka vám preto... (viac o titule)
Naša cena: 52,25 €  (teda ušetríte 5%) Tento titul je, žiaľ, vypredaný
VYPREDANÉ
Titul je vypredaný, zatiaľ sa nechystá dotlač.
15.
Školské stravovanie v praxi 1
Záleží Vám na kvalite stravovania detí v školskej jedálni? Metodická príručka určená vedúcim školských jedální ponúka riešenie aktuálnych problémov zariadení školského stravovania... (viac o titule)
Naša cena: 52,25 €  (teda ušetríte 5%) Tento titul je, žiaľ, vypredaný
VYPREDANÉ
Titul je vypredaný, zatiaľ sa nechystá dotlač.
16.
Všetko okolo stola I
Zora Mintalová-Zubercová  ·  Matica slovenská (2009)
Okolo stola sa od nepamäti sústreďoval život rodín. Pri stoloch sa písali osudy ľudí, rodov, spolkov, i dejiny štátov, kráľovstiev... Ojedinelá kniha poprednej odborníčky na materiálnu kultúru, ... (viac o titule)
Naša cena: 9,89 € Tento titul je, žiaľ, vypredaný
VYPREDANÉ
Titul je vypredaný, zatiaľ sa nechystá dotlač.
17.
Zlatá pravidla stravování
Gennadij Malachov  ·  Eugenika (2008)
NA SKLADE  
Známý lékař si je vědom toho, že dnes existuje obrovské množství knih o výživě, a proto se pokusil sestavit nejdůležitější všeobecné principy, kterými bychom se měli řídit, pokud chceme zdravě jíst a být zdraví... (viac o titule)
Naša cena: 11,88 € posielame ihneď
18.
Malá kniha etikety u stolu
Ladislav Špaček  ·  Mladá fronta (2010)
Ladislav Špaček je největší kapacitou v oboru. Po úspěšném přijetí Velké knihy etikety dopracoval nyní autor materiál, který specificky pokrývá potřeby jednotlivých cílových skupin... (viac o titule)
Naša cena: 8,60 €  (teda ušetríte 5%) zvyčajne posielame do 3 dní
19.
Stolničení
Gustav Salač  ·  Fortuna (2006)
Publikace je určena pro hotelové školy a pro SOU obor kuchař-číšník, dále i pro ty, kteří v pohostinství už pracují a chtějí si rozšířit své odborné znalosti... (viac o titule)
Naša cena: 17,07 €  (teda ušetríte 5%) zvyčajne posielame do 3 dní
20.
Nové stolničení v kostce
Zdeňka Hrbková  ·  Ratio (2012)
Autorka v této publikaci shrnuje nejen dosavadní znalosti a dovednosti, ale nadstandartním způsobem se věnuje i gastronomii třetího tisíciletí a novým trendům, které přináší... (viac o titule)
Naša cena: 11,64 €  (teda ušetríte 5%) zvyčajne posielame do 3 dní
Je nudné rozprávať sa s človekom, ktorý toho viac napísal ako prečítal. (Samuel Johnson)
Aj z drobných vecí sa dajú urobiť veľké. Vďaka vašim Anjelskym drobným ste pri nákupoch na Martinus.sk darovali už 368 053,18 € na Dobrého Anjela. Ďakujeme!
Kávička