popis
Spracovanie, konzervovanie potravín

Knihy Potraviny, nápoje Spracovanie, konzervovanie potravín

V podkategórii Spracovanie, konzervovanie potravín sa nachádza 86 titulov.

(zmeniť výber) všetky   (zmeniť výber) všetky  

1.
Babičkina špajza nad zlato
Renato Magát, Stanka Preclíková Würfl  ·  Príroda (2013)
Aj tí z vás, ktorí už majú s konzervovaním potravín skúsenosti, zaiste nájdu v tejto knižke mnoho nových a zaujímavých receptov a rád. Menej skúseným či úplným nováčikom... (viac o titule)
Naša cena: 14,24 €  (teda ušetríte 5%) posielame do 5 dní
2.
Pečenie, údenie, grilovanie rýb a mäsa
Jürgen Lorenz, Petra Lorenzová  ·  Ottovo nakladatelství (2007)
Rady a návody z tejto knihy premenia aj pečenie rýb a mäsa na otvorenom ohni na zaujímavé dobrodružstvo a ich konzumáciu na nezabudnuteľný zážitok. Množstvo názorných fotografií a ilustrácií... (viac o titule)
Naša cena: 8,48 €  (teda ušetríte 5%) posielame do 5 dní
3.
Domáce sušenie
Michelle Keogh  ·  Slovart (2016)
Domáce sušenie potravín je jednoduchý spôsob, ako si pripraviť zdravé a chutné jedlá a ako ich zachovať v čo najlepšom stave. Kniha Domáce sušenie obsahuje: inšpiratívne recepty na sušené lahôdky, ... (viac o titule)
Naša cena: 14,20 €  (teda ušetríte 5%) posielame do 4 dní
4.
Domáci údenár
Jozef Ďurík  ·  Osveta (2012)
Druhé vydanie úspešného radcu pri výrobe domácich klobás, jaterníc i ďalších špecialít zo zabíjačky Vám opäť poskytne mnoho cenných rád, pokynov i predpisov pri domácom spracovaní mäsa... (viac o titule)
Naša cena: 8,55 €  (teda ušetríte 5%) posielame do 9 dní
5.
Konzervujeme ovocie a zeleninu
Jaroslav Vašák  ·  Ottovo nakladatelství (2009)
* Všetko o konzervovaní ovocia a zeleniny. Ako najlepšie využiť ovocie a zeleninu po celý rok. Správne postupy, ako uchovať vitamíny a minerálne látky... (viac o titule)
Naša cena: 2,00 € posielame do 5 dní
6.
Správna výrobná prax v zariadení spoločného stravovania
Ján Ondrejka  ·  Epos (2002)
Naša cena: 17,63 €  (teda ušetríte 5%) posielame do 9 dní
7.
153 zaváranín a mäsových jedál Sestry Anastázie
Anastázia Pustelniková  ·  Dobrá kniha (2011)
Naša cena: 7,51 €  (teda ušetríte 5%) posielame do 5 dní
8.
Domáce marmelády a zaváraniny
Kolektív autorov  ·  Foni book (2015)
Zaváranie je jednou z najdôležitejších zastávok slnečného obdobia, vďaka ktorej si môžeme na police našej komory vyčarovať skutočné pklady a v pochmúrnych zimných dňoch si nimi môžeme za okamih pripomenúť všetky chute a vône leta... (viac o titule)
Naša cena: 6,56 €  (teda ušetríte 5%) posielame do 5 dní
9.
Ako nakupovať a spracovávať mäso
BURDA Media 2000 (2015)
Mesiac čo mesiac, takmer tri roky sme v Apetit pripravovali seriál o tom, ako nakupovať a spracovávať mäso, ktorý uvádzal šéfkuchár Václav Frič, známy svojou špecializáciou na mäso a klasickú českú kuchyňu. Na 180 stranách vám ponúkame všetkých 34... (viac o titule)
Naša cena: 9,02 €  (teda ušetríte 5%) posielame do 5 dní
10.
Darčeky z kuchyne
Slovart Print
Zaváranie, nakladanie, marinovanie ...staré kulinárske umenie, ktorému sa dá ľahko naučiť. Vďaka nemu sa môžeme po celý rok tešiť z voňavých, vlastnoručne vyrobených pochúťok... (viac o titule)
Naša cena: 7,86 €  (teda ušetríte 5%) Tento titul je, žiaľ, vypredaný
VYPREDANÉ
Titul je vypredaný, zatiaľ sa nechystá dotlač.
11.
Domáce zaváraniny
Vynikajúca kuchárska kniha s vyše 100 jednoduchými, ale chutnými receptami domácich zaváranín, ovocných vín a lekárov, ktorým neodolala ani Magda Paveleková... (viac o titule)
Naša cena: 7,86 €  (teda ušetríte 5%) Tento titul je, žiaľ, vypredaný
VYPREDANÉ
Titul je vypredaný, zatiaľ sa nechystá dotlač.
12.
Domáci údenár
Jozef Ďurík  ·  Osveta (1989)
Radca pri výrobe domácich klobás, jaterníc i ďalších špecialít zo zabíjačky Vám poskytne mnoho cenných rád, pokynov i predpisov pri domácom spracovaní mäsa. (viac o titule)
Naša cena: 9,50 €  (teda ušetríte 5%) Tento titul je, žiaľ, vypredaný
VYPREDANÉ
Titul je vypredaný, zatiaľ sa nechystá dotlač.
13.
Konzervovanie
Oded Schwartz  ·  Ikar (2011)
Viac než 150 receptov – od sladkých marmelád po ostré horčice, od pikantnej nakladanej zeleniny po mäsové špeciality, od ochutených olejov a octov po ovocné džemy a sirupy... (viac o titule)
Naša cena: 11,31 €  (teda ušetríte 5%) Tento titul je, žiaľ, vypredaný
VYPREDANÉ
Titul je vypredaný, zatiaľ sa nechystá dotlač.
14.
Konzervovanie v domácnosti
Jaroslav Balaštík  ·  TOPAS (2008)
Prístupnou formou obohacuje literatúru z oblasti konzervovania a uchovávania potravín. (viac o titule)
Naša cena: 3,13 €  (teda ušetríte 5%) Tento titul je, žiaľ, vypredaný
VYPREDANÉ
Titul je vypredaný, zatiaľ sa nechystá dotlač.
15.
Konzervujeme jednoducho a dobre
Mária Hajková  ·  Ikar (2001)
Príručka s predpismi na konzervovanie rozličných druhov ovocia, zeleniny a mäsa. (viac o titule)
Naša cena: 5,64 €  (teda ušetríte 5%) Tento titul je, žiaľ, vypredaný
VYPREDANÉ
Titul je vypredaný, zatiaľ sa nechystá dotlač.
16.
Konzervujeme ovocie a zeleninu
Jaroslav Vašák  ·  Ottovo nakladatelství (2001)
Návod a inštrukcie o konzervovaní. Recepty vhodné pre diabetikov. Konz. mäsa a hot. jedál... (viac o titule)
Naša cena: 3,13 €  (teda ušetríte 5%) Tento titul je, žiaľ, vypredaný
VYPREDANÉ
Titul je vypredaný, zatiaľ sa nechystá dotlač.
17.
Konzervujeme ovocie a zeleninu
Eva Paulovičová  ·  Knižné centrum (2006)
Spôsoby konzervovania ovocia a zeleniny uprednostňujú záhradkári, ale často ovocie a zeleninu aj kupujeme a zavárame doma. Snažíme sa tak v zimných mesiacoch využiť plody leta a spestriť náš jedálny lístok... (viac o titule)
Naša cena: 5,33 €  (teda ušetríte 5%) Tento titul je, žiaľ, vypredaný
VYPREDANÉ
Titul je vypredaný, zatiaľ sa nechystá dotlač.
18.
Konzervujeme ovocie, zeleninu a mäso v domácnosti
Ján Silvester Kaščák  ·  IRIS (2007)
Za konzerváciu pokladáme taký úmyselný zákrok, ktorý premení surovinu na formu skladovateľnú dlhšie ako dovoľuje jej trvanlivosť. Zámerom publikácie je poukázať na dôležitosť konzervácie, jej význam sociálny a hygienický... (viac o titule)
Naša cena: 1,55 €  (teda ušetríte 5%) Tento titul je, žiaľ, vypredaný
VYPREDANÉ
Titul je vypredaný, zatiaľ sa nechystá dotlač.
19.
Marmelády, džemy a rôsoly
Hans Gerlach  ·  Ikar (2011)
Vlastnoručne pripravené marmelády chutia jednoducho znamenite. Obsahujú nielen veľa lásky, ale aj plné priehrštie vynikajúcich surovín. V knihe sa dozviete všetko potrebné, aby sa vám zaváranie podarilo... (viac o titule)
Naša cena: 11,31 €  (teda ušetríte 5%) Tento titul je, žiaľ, vypredaný
VYPREDANÉ
Titul je vypredaný, zatiaľ sa nechystá dotlač.
20.
Pestovanie a spracovanie lesného ovocia
Anton Gajdoš, Milan Lacko, Viera Smutná  ·  PaRPress (2002)
Všeobecná časť tejto publikácie pri každom druhu lesného ovocia čitateľa dostatočne informuje o nárokoch, základoch pesto vania, ošetrovania i rozmnožovania konkrétnych drevín a krov. Špeciálna časť - receptár podáva prehľad o bežných i menej... (viac o titule)
Naša cena: 3,00 € Tento titul je, žiaľ, vypredaný
VYPREDANÉ
Titul je vypredaný, zatiaľ sa nechystá dotlač.
Daždivé dni by sa mali tráviť doma, so šálkou čaju a dobrou knihou. (Bill Watterson)
Aj z drobných vecí sa dajú urobiť veľké. Vďaka vašim Anjelskym drobným ste pri nákupoch na Martinus.sk darovali už 386 794,54 € na Dobrého Anjela. Ďakujeme!
Kávička