Temné sekundy - Karin Fossum, mamaš, 2024

Zúžiť výberu

Typ
Zobraziť iba
Ďalšie možnosti
Typ diéty
Ďalšie možnosti
Druh potravín
Ďalšie možnosti
Úprava jedla
Ďalšie možnosti
Jazyk
Ďalšie možnosti
Téma
Ďalšie možnosti
Pre koho
Ďalšie možnosti
Účel knihy
Pôvod
Ďalšie možnosti
Autor
Ďalšie možnosti
Dostupnosť v kníhkupectve
Ďalšie možnosti
Vydavateľstvo
Ďalšie možnosti
Kolekcia
Ďalšie možnosti
Séria
Ďalšie možnosti
Edícia
Ďalšie možnosti
Väzba
Ďalšie možnosti
Formát
Farba obálky
Použité filtre
Zrušiť filtre
Zdravie a výživa ľudí (3 dielny set) - Ján Keresteš, Peter Chlebo a kolektív autorov, CAD PRESS, 2020
Zdravie a výživa ľudí (3 dielny set)

Kniha je o to unikátnejšia, že je písaná a zostavená tak, aby si v nej našli svoje aj odborníci, ale bol kladený dôraz na to, aby z nej mohla čerpať užitočné rady aj široká verejnosť...

  • Knihapevná väzba
    96,19 €
    Na sklade > 5 ks

Pivovarství - Gabriela Basařová a kolektív, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2010
Pivovarství 
CZ

Kniha pojednává v šestnácti kapitolách o celém procesu výroby piva. V začátku jsou probrány suroviny pro výrobu piva (slad, náhražky sladu, chmel, chmelové přípravky, voda a pomocné materiály),...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Modern Gastronomy: A to Z - Harold McGee, CRC Press, 2009
Modern Gastronomy: A to Z 
EN

Guru to a new generation of chefs from Chicago to Copenhagen, Spain’s Ferran Adrià has been featured on Time magazine's list of the 100 most influential people of our times and touted by the press as an alchemist and a genius...

  • Knihapevná väzba
    83,38 €
    Viac ako 30 dní

Institut Paul Bocuse Gastronomique, Octopus Publishing Group, 2016
Institut Paul Bocuse Gastronomique 
EN

The perfect guide for professional chefs in training and aspiring amateurs, this fully illustrated, comprehensive step-by-step manual covers all aspects of preparing, cooking and serving delicious, high-end food...

  • Knihapevná väzba
    80,28 €
    Do 3 – 7 dní

The Art of Sugarcraft - Jennifer Kelly, Frankie New, Dutton, 2014
The Art of Sugarcraft 
EN

Squires Kitchen is the oldest and one of the most popular schools of its kind in the UK. Its highly regarded reputation brings students from all around the world to the school in Farnham, Surrey and its course syllabus is also taught ...

  • Knihapevná väzba
    71,50 €
    Na sklade 1 ks

Kváskovanie + Kváskovanie 2 (kolekcia) - Naty Žúreková Štefková, Daniela Rau a kolektív, PLUTOS COMPANY
Kváskovanie + Kváskovanie 2 (kolekcia)

Kniha plná báječných jedál, ktoré už len pohľadom dokazujú, že kváskovať sa oplatí. Nájdete v nej recepty od odborníčok a aktívnych kváskových pekárok zo Slovenska i z Čiech. Kniha je vhodná pre všetkých, ktorí majú problémy....

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Culinaria Itálie - Claudia Piras, Slovart CZ, 2018
Culinaria Itálie 
CZ

Ako sa do syru Gorgonzola dostali tie modré kúsky? Ako sa robila zmrzlina predtým ako vynašli mrazničky? Čo všetko sa dá porozprávať o víne Piedmont? Ako sa robí paradajkový...

  • Knihaflexi väzba
    22,59 €
    Na sklade 1 ks

Japan - Nancy Singleton Hachisu, Phaidon, 2018
Japan 
EN

The definitive, home cooking recipe collection from one of the most respected and beloved culinary cultures.Japan: The Cookbook has more than 400 sumptuous recipes by acclaimed food writer Nancy Singleton Hachisu. The iconic and regional traditions of Jap

  • Knihapevná väzba
    49,95 €
    Na sklade 2 ks

Mikrobiologie a biochemie vína - Miloš Michlovský, Vinselekt Michlovský, 2020
Mikrobiologie a biochemie vína 
CZ

Vázaná plnobarevná kniha formátu B5 Mikrobiologie a biochemie vína je určena všem zájemcům o cenné odborné informace o procesech vedoucích ke vzniku vína a může rovněž sloužit jako učebnice pro studenty příslušně zaměřených...

  • Knihapevná väzba
    49,62 €
    Do 4 – 5 dní

Vaříme pro zdravé srdce, Ryland, Peters and Small, 2011
Vaříme pro zdravé srdce 
CZ

Myslíte, že nejde skloubit zdravou výživu a jedinečný kulinářský zážitek? S naší novou knihou Vaříme pro zdravé srdce už nemusíte dělat kompromisy - nabízí vám více než 240 neotřelých receptů, ...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Nenašli ste titul, ktorý ste hľadali?

Napíšte nám a my sa ho pokúsime zohnať

Svetový atlas vína - Hugh Johnson, Jancis Robinson, Ikar, 2009
Svetový atlas vína

Originálne vydanie Svetového atlasu vína vyšlo prvý raz v roku 1971. Od tých čias bola táto encyklopédia o víne preložená do 14 jazykov a predalo sa z nej 4 milióny výtlačkov! Ponúkame vám nové upravené a rozšírené vydanie.

  • Knihapevná väzba s prebalom
    Vypredané

1080 Recipes - Simone Ortega, Phaidon, 2007
1080 Recipes 
EN

Spanish food is fast growing in popularity with more and more Spanish restaurants emerging all over the world and a tapas-style revolution happening in the way we eat out...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Recepty ze Svatojánu (BOX) - Eva Francová, Motto, 2019
Recepty ze Svatojánu (BOX) 
CZ

102 receptů na sladkosti, 102 polévek, 90 různých salátů a 102 pokrmů z luštěnin Mlsáte rádi? Dejte si některý z veganských dezertů, které neobsahují téměř žádný cukr. Pokud máte hlad, zkuste některou z úžasných polévek, plných...

  • Knihapevná väzba
    47,90 €
    Do 5 – 7 dní

Základy klinické obezitologie - Vojtěch Hainer, Grada, 2022
Základy klinické obezitologie 
CZ

Kniha seznamuje čtenáře jak s epidemiologií a etiopatogenezí obezity, tak se současnými postupy v diagnostice, léčbě a prevenci. Publikace je stěžejní učební pomůckou pro všechny, kteří se podílejí na vytváření systému...

  • Knihapevná väzba
    47,13 €
    Do 4 – 5 dní

The Lebanese Cookbook - Salma Hage, Phaidon, 2019
The Lebanese Cookbook 
EN

On the shores of the eastern Mediterranean and a gateway to the Middle East, Lebanon has long been regarded as having one of the most refined cuisines in the region, blending textures, and ingredients from a myriad of sources...

  • Knihapevná väzba
    46,88 €
    Viac ako 30 dní

Šlechtění révy vinné - Miloš Michlovský, Vinselekt Michlovský, 2018
Šlechtění révy vinné 
CZ

Vázaná plnobarevná kniha formátu B5 Šlechtění révy vinné je určena všem zájemcům o šlechtění a hloubavým vinařům a konzumentům vína, stejně jako studentům. Kniha podává ucelený přehled o šlechtění révy vinné na odolnost....

  • Knihapevná väzba
    42,85 €
    Na sklade 1 ks

Diabezita - Ľubomíra Fábryová, Facta medica, 2019
Diabezita

Jedná se o odbornou lékařskou publikaci věnovanou problému obezity a diabetu. Na publikaci se autorsky podíleli i odborníci z Česka, některé kapitoly jsou tedy slovensky, jiné česky. V české a slovenské odborné literatuře je to...

  • Knihapevná väzba
    42,79 €
    Na sklade 2 ks

Thailand - Jean–Pierre Gabriel, Phaidon, 2014
Thailand 
EN

The food of Thailand is renowned the world over for its distinctive blend of hot, sour, sweet, and salty flavors, and Thailand: The Cookbook is the definitive guide to this much-loved cuisine...

  • Knihapevná väzba
    42,59 €
    Viac ako 30 dní

The Gourmand's Lemon, Taschen, 2024
The Gourmand's Lemon 
EN

The deceptively simple lemon takes center stage in the second volume of TASCHEN’s collaboration with The Gourmand, masters of the rich intersection of food and art...

  • Knihapevná väzba
    41,88 €
    Do 23 – 28 dní

Culinaria Italy: Italian Specialties, Könemann, 2004
Culinaria Italy: Italian Specialties 
EN

The "land where lemons bloom" was already a fascinating travel destination long before Goethe identified it as such. The grand culture and varied landscapes of Italy have attracted and inspired artists and writers of every epoch...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Korytnačky vám o ceste môžu povedať viac ako králiky.“