Šikmý kostel: Třetí díl - Karin Lednická, Bílá vrána, 2024

Zúžiť výberu

Typ
Zobraziť iba
Ďalšie možnosti
Typ diéty
Ďalšie možnosti
Druh potravín
Ďalšie možnosti
Úprava jedla
Ďalšie možnosti
Jazyk
Ďalšie možnosti
Téma
Ďalšie možnosti
Pre koho
Ďalšie možnosti
Účel knihy
Pôvod
Ďalšie možnosti
Autor
Ďalšie možnosti
Doba čítania
Dostupnosť v kníhkupectve
Ďalšie možnosti
Vydavateľstvo
Ďalšie možnosti
Kolekcia
Ďalšie možnosti
Séria
Ďalšie možnosti
Edícia
Ďalšie možnosti
Väzba
Ďalšie možnosti
Formát
Ďalšie možnosti
Farba obálky
Ďalšie možnosti
Eleven Madison Park - Daniel Humm, Will Guidara, Little, Brown, 2011
 
Eleven Madison Park - Daniel Humm, Will Guidara, Ten speed, 2017
Eleven Madison Park 
EN

Eleven Madison Park is one of New York City's most popular fine-dining establishments, where Chef Daniel Humm marries the latest culinary techniques with classical French cuisine...

  • Knihapevná väzba
    63,13 €
    Na sklade 1 ks

Larousse Gastronomique, Octopus Publishing Group, 2011
Larousse Gastronomique 
EN

"Larousse Gastronomique", the world's classic culinary reference book, is known for its authoritative and comprehensive collection of recipes. Here it is brought up to date for 2009 in an attractive edition containing over 900 new colour and black...

  • Knihapevná väzba
    88,45 €
    Na sklade 1 ks

The Fundamental Techniques of Classic Italian Cuisine - Cesare Casella, McClelland & Stewart, 2012
The Fundamental Techniques of Classic Italian Cuisine 
EN

The Fundamental Techniques of Classic Italian Cuisine, the next book in STC's series with The International Culinary Center.

  • Knihapevná väzba
    87,99 €
    Viac ako 30 dní

Astrance: A Cook's Book - Pascal Barbot, Christophe Rohat, Chihiro Masui, Berlitz, 2013
Astrance: A Cook's Book 
EN

In this beautiful cookbook Pascal Barbot, one of the most reputed and internationally-acclaimed French chefs, reveals his concept of cooking in the restaurant he created with Christophe Rohat in 2000: the three-star...

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané

Kynuté - Josef Maršálek, Maršálkovo, 2022
Kynuté 
CZ

Jediná a úplná cukrářská kniha receptů na kynuté pečivo, kterou doopravdy potřebujete...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Poklady slovenskej kuchyne (komplet) - Silvia Pilková, Ikar
Poklady slovenskej kuchyne (komplet)

Výhodná kolekcia tradičných receptov z celého Slovenska...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Under Pressure - Thomas Keller, Artisan Division of Workman, 2012
Under Pressure 
EN

In "Under Pressure", Thomas Keller shows us how sous vide, which involves packing food in airtight plastic bags and cooking at low heat, achieves results that other cooking methods simply cannot - in flavour and precision. For example, steak that ...

  • Čítanámierne opotrebovaná
    44,97 €
    Na sklade
  • Knihapevná väzba s prebalom
    71,43 €
    Na sklade 1 ks

The French Laundry, Per Se - Thomas Keller, Artisan Division of Workman, 2020
The French Laundry, Per Se 
EN

When The French Laundry Cookbook was published in 1999 (five years after the opening of the French Laundry restaurant), it broke the mold of all previous cookbooks...

  • Knihapevná väzba
    70,67 €
    Viac ako 30 dní

Cooking School - Alain Ducasse, Rizzoli Universe, 2016
Cooking School 
EN

Recognized as one of the most renowned chefs and restaurateurs of his generation, Alain Ducasse also operates an acclaimed cooking school in the heart of Paris. Now as a gift to cooks and lovers of French cuisine...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Jean-Francois Piege - Jean-Francois Piege, Stephane de Bourgies, Flammarion, 2015
Jean-Francois Piege 
EN

Two Michelin–starred chef Jean-François Piège divulges more than 300 recipes from his exceptional restaurant, with suggestions for combining key ingredients into inventive menus. Visitors to award-winning chef ...

  • Knihapevná väzba
    65,99 €
    Do 3 – 6 dní

Nenašli ste titul, ktorý ste hľadali?

Napíšte nám a my sa ho pokúsime zohnať

Scook: The Complete Cookery Course - Anne-Sophie Pic, Jacqui Small LLP, 2015
Scook: The Complete Cookery Course 
EN

A sumptuous collection of over 100 recipes allowing us to discover the wonders of extraordinary French cooking in the comfort of our own homes. With the aim of teaching those who wish to learn, ...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané


Mexico from the Inside Out - Enrique Olvera, Phaidon, 2015
Mexico from the Inside Out 
EN

The debut book from Mexico's best chef, Enrique Olvera of Pujol, pioneer of contemporary, authentic Mexican food and global gourmet influencer. As featured on Good Morning America...

  • Knihapevná väzba
    61,95 €
    Na sklade 1 ks

Culina Mundi, Könemann, 2006
Culina Mundi 
EN

Presents recipes that range from soups and appetizers, fish and meat dishes, sweets and desserts, along with hints on ingredients, methods and cooking times...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Silver Spoon, Phaidon, 2011
Silver Spoon 
EN

The Silver Spoon, the most influential and successful Italian cookbook of the last 50 years, is now available in a brand new revised edition. Originally published in 1950, it became an instant classic, selling over one million copies in eight editions....

  • Knihapevná väzba
    49,51 €
    Viac ako 30 dní

Let's Eat Italy! - Francois-Regis Gaudry, Artisan Division of Workman, 2021
Let's Eat Italy! 
EN

From the same team that created Let's Eat France! comes this celebration of Italian food in the form of an oversized, obsessively complete, visual feast of a book...

  • Knihapevná väzba
    58,75 €
    Na sklade 4 ks

Manu, Recipes and Stories from My Brazil - Manoella Buffara, Phaidon, 2023
Manu, Recipes and Stories from My Brazil 
EN

The story, inspiration, and recipes behind Latin America's Best Female chef (2022) and her eponymous restaurant in Curitiba...

  • Knihapevná väzba
    57,13 €
    Na sklade 1 ks

French Pâtisserie - École Ferrandi, Flammarion, 2017
French Pâtisserie 
EN

Ferrandi, the French School of Culinary Arts in Paris—dubbed “the Harvard of gastronomy” by Le Monde newspaper­—is the ultimate pastry-making reference. From flaky croissants to paper-thin mille-feuille, and from the chestnut cream–filled ...

  • Knihapevná väzba
    56,95 €
    Na sklade 2 ks

Un chef dans ma cuisine - Eric Frechon, Solar, 2009
Un chef dans ma cuisine 
FR

Sablé au parmesan, hamburger de canard...


Nejbarevnější kuchařka KAMU - Kamila Rundusová, KAMU - Kamila Rundusová, 2017
Nejbarevnější kuchařka KAMU 
CZ

Nejbarevnější kuchařka je určena všem, kteří milují jídlo, život, cestování a hledání nových pestrých chutí a vůní. Všem, kteří rádi objevují barevné světové kultury skrze jídlo, baví je příběhy a nebojí se experimentovat. Je to knížka plná tradičních...

  • Čítanámierne opotrebovaná
    46,75 €
    Na sklade
  • Knihapevná väzba
    Vypredané


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Milencom fantázia pracuje tak bujne ako bláznom - chladný rozum ostáva nad tým stáť a doma sú v tých vidinách len milenci a námesačníci a básnici.“

Sen svätojánskej noci - William Shakespeare, 2005
Sen svätojánskej noci
William Shakespeare