Mastering the Art of French Cooking (2.) - Julia Child, Simone Beck, Penguin Books, 2011

14,99 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Mastering the Art of French Cooking (2.)

Soups from the garden, bisques from the sea, famous fish stews from Provence and Normandy, the real French crunchy bread, meats, vegetables and desserts in variety, all... Čítať viac

2. diel série
Mastering the Art of French Cooking
Vydavateľstvo
Penguin Books, 2011
Počet strán
688

Soups from the garden, bisques from the sea, famous fish stews from Provence and Normandy, the real French crunchy bread, meats, vegetables and desserts in variety, all accompanied by step-by-step instructions and superb illustrations, ... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Angličtina

14,99 €

Na objednávku
Dodanie môže trvať viac ako 30 dní
Ďalšie knižné vydania (2)
Mastering the Art of French Cooking (2.) - Julia Child, Simone Beck, Penguin Books
Brožovaná väzba
Angličtina
Vypredané

Umění francouzské kuchyně 2 - Julia Child, Simone Beck, Jota, 2015
Pevná väzba
Čeština, 2015
Vypredané

Naši škriatkovia odporúčajú

Rok v kolotoči F1 - Guenther Steiner, Ikar, 2024
Mastering the Art of French Cooking (2.) - Julia Child, Simone Beck, Penguin Books, 2011
14,99 €

Viac o knihe

Soups from the garden, bisques from the sea, famous fish stews from Provence and Normandy, the real French crunchy bread, meats, vegetables and desserts in variety, all accompanied by step-by-step instructions and superb illustrations, and all in imperial units for British cooks.
Čítať viac
Počet strán
688
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
130×197 mm
Hmotnosť
467 g
ISBN
9780241956472
Rok vydania
2011
Naše katalógové číslo
122266
Jazyk
angličtina
2. diel série
Mastering the Art of French Cooking
Vydavateľstvo
Penguin Books
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

8 hodnotení

8
0
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

Sylvia Ličková
Overený nákup
11.4.2021
Umení francouzské kuchyne 2
Pokračovanie 1.časti. Nadstavba aj s kresbami.
Podľa mňa výborná kniha pre kuchárku každej úrovne. Každý tam nájde niečo nové. Mne sa podľa oboch dielov kníh veľmi dobre varí a s každým receptom máme kulinársky zážitok.
Čítať viac
Robo
Neoverený nákup
22.4.2019
keď máte 1ku musíte mať aj 2ku
Tento príspevok prezrádza dôležité momenty deja, preto je skrytý, aby sme Vám nepokazili pôžitok z čítania.
rovnako ako 1ka je vynikajúca , tak aj 2ka je vynikajúca
vynikajúca kniha aj pre začiatočníka aj pre šéfkuchára, veľmi podrobná a úderná, žiadne zbytočné reči a zbytočné obrázky, žiaden zbytočne hrubý papier, čím obyčajne naháňajú objem pred obsahom, k veľa jedlám je aj varianta rôznych voliteľných doplnkov/variant ako omáčka/plnka/príloha ..... ale aj víno .... najlepšie na nej je to, že autorka všetky vlastnoručne uvarila a aj to tak písala, z pohľadu človeka čo to práve robí.
Je to veľký počin od vydavateľa pre slovenského čitateľa, že také dobré dielo si nemusí pracne prekladať z cudzieho jazyka, keď sa chce dostať k najlepším receptom sveta
Čítať viac
Daniela
Neoverený nákup
25.2.2019
môj pohľad
výborná kniha pre tých čo radi varia a experimentujú so zahraničnou kuchyňou, zaujímavé recepty, začiatočníkom možno budú chýbať obrázky, ale nie sú nutné ....., každý si môže prísť na svoje, mám oba diely a som spokojná Čítať viac
Eva Holá
Overený zákazník
28.12.2015
tentokrat ilustrovana verzia!
Prvy diel tejto vybornej a podrobnej kucharskej knihy doplna tento druhy ilustrovany diel, co ma mimoriadne tesi, pretoze su tu recepty, ktore si ziadaju ilustracie -predovsetkym kategoria peciva. Perfektne spracovane recepty plus ako priloha prislusenstvo v kuchyni. Skvele :) Čítať viac

„Niekedy ľudia rozprávajú veľa iba preto, aby sa ich nikto nič nepýtal...“

Tri dni do raja - Silvia Bystričanová, 2017
Tri dni do raja
Silvia Bystričanová