Kolumbijská Gesha bola dopestovaná farmárom Andrés Londoño, ktorý sa pestovaniu kávy na svojej farme Manantiales del Frontino, v nadmorskej výške 1750 m.n.m., venuje už viac ako 30 rokov. Zrnká boli fermentované v kávovej čerešni po dobu jedného dňa a potom ďalších tridsať hodín v keramických tankoch. Na záver prišla fáza sušenia, ktorá trvala dlhých 22 dní. V jej chuťovom profile naše jazyky pohladili tóny ice tea, broskyne, nektárinky, bielej bazy a jazmínu.
Popis:- Spracovanie: 24 hodinová anaerobická fermentácia
- Farmár: Anrés Londoño
- Lokalita: Caicedonia
- Nadmorská výška: 1750 m.n.m
- Odroda: Gesha
- Zber: 12/2020
- Chuť: ice tea, biela baza, broskyňa, nektárinka, jazmín