Vianoce
Francúzsko na tanieri - Francesca Spinelli, Mykola Nevrev
Francúzsko na tanieri

18,90 €

Pri nákupe nad 49 € máte poštovné zadarmo

Francúzsko na tanieri

Autorka kuchárskych kníh a milovníčka jedla Francesca Spinelli a fotograf a bloger Mykola Nevrev vás zoznámia s tradičnými jedlami z rôznych regiónov Francúzska. Spája ich vášeň... Čítať viac

Vydavateľstvo
Fortuna Libri, 2020
Počet strán
208

Autorka kuchárskych kníh a milovníčka jedla Francesca Spinelli a fotograf a bloger Mykola Nevrev vás zoznámia s tradičnými jedlami z rôznych regiónov Francúzska. Spája ich vášeň k jedlu, fotografovanie a kreativita... Čítať viac

  • Flexi väzba
  • Slovenčina

18,90 €

Na sklade, objednávajte však rýchlo
Stíhame do Vianoc

Vianoční škriatkovia odporúčajú

Viac o knihe

Autorka kuchárskych kníh a milovníčka jedla Francesca Spinelli a fotograf a bloger Mykola Nevrev vás zoznámia s tradičnými jedlami z rôznych regiónov Francúzska. Spája ich vášeň k jedlu, fotografovanie a kreativita. V tejto knihe sa s vami podelia o množstvo nielen kulinárskych zážitkov spojených s tvorbou knihy a navodia atmosféru pravej francúzskej kuchyne.
Kniha vás možno inšpiruje k cestovaniu, hľadaniu svojich koreňov alebo k založeniu novej tradície spoločných obedov s rodinou a kamarátmi. Nájdete v nej recepty na každú príležitosť: predjedlá, pokrmy z vajec, rýb a morských plodov, nátierky, šaláty, polievky, zeleninové prílohy, pečené slané múčniky, ale aj neodolateľné dezerty.
Čítať viac
Počet strán
208
Väzba
flexi
Rozmer
195×225 mm
Hmotnosť
693 g
ISBN
9788081429941
Rok vydania
2020
Edícia
Fortuna Praxis
Naše katalógové číslo
805433
Jazyk
slovenčina
Vydavateľstvo
Fortuna Libri
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,0 / 5

1 hodnotenie

0
1
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

14
24.7.2022
Krásna kniha, jednoduché recepty :)
Francuzsku kuchynu nepoznam az tak dobre, ako moju oblubenu taliansku, ale.. ked sa zamyslime, co vsetko nam pripomenie FRA? Mnozstvo syrov kombinovanych s ovocim, cerstve kroasooonty, dobre espresso a hektolitre vina (niezeby to nase nebolo lepsie).

Galetku som dnes piekla prvykrat v zivote a normalne nechapem, ako som bez nej doteraz mohla zit!!! Nieco tak dobre som strasne dlho nejedla. Samotne cesto je hadam najlepsie, ake sa mi kedy podarilo a radim ho na piedestal. Staci iba muka, maslo, voda, cukor a sol. Vsetko, co ma spravna gazdinka doma. Trochu pripomina listkove cesto, ale oplati sa spravit si vlastne (str. 107).

Asi je to kombinaciou syra a ovocia, ze som z toho taka hotovaaa a rozmarin je len "ceresnicka na torte". Prvotne som sa smiala, lebo kozi syr neznasam a hrusky som nikde nezohnala, med nemozem a vlastne cely kolac by som nemala, ale cert to ber! :D

Zohnala som nektarinky, potrela to Philadelphiou a nakrajala milovany Hermelin. ;) Upecenu a este horucu galetku som namiesto medom pokvapkala Javorovym sirupom a co vam poviem? 3 kusky zo styroch mam v bruchu.. :D

Nemam viac co dodat! @francescakristal & @my.ko.la dakujem za toto osvietenie. Opat som nasla "Ameriku". :D Vyborne, vyborne, vyborne!
Čítať viac
Francesca Spinelli
16.11.2022
Super, to sa preveľmi teším :)) a skvelá improvizácia :) Čítať viac
Katarína
12.3.2021
Francúzsko na tanieri
Kniha s množstvom zaujímavých, nie príliš komplikovaných receptov. Obsahuje krásne fotografie nie len jedál a tak je okrem skvelého receptára aj zaujímavou knihou, ktorou nahliadnete do Francúzska. Čítať viac

Čítať viac

„Vždy, keď niekto umrie, starostlivo vygravírujú do náhrobku jeho dátum narodenia a smrti. Ale vlastne to jediné, čo sa skutočne ráta, je tá malá pomlčka medzi rokmi.“

Kodanská pieseň piesní - Annette Bjergfeldt
Kodanská pieseň piesní
Annette Bjergfeldt