Objaviť v jednej čokoláde päť rôznych chutí je naozaj možné. Začína to korenistou arómou s nádychom cappuccina a jemne horkou chuťou s odtieňom kandizovaného čierneho bobuľového ovocia, potom príde kvetová chuť doplnená kávovými zrnami a nakoniec sa vynorí príjemná dubová aróma. Čistá horká odrodová čokoláda obsahuje minimálne 72% kakaovej sušiny a kakaové bôby výlučne z oblasti Sao Thome.
Zloženie: Kakaová hmota – (obsah kakaovej sušiny min. 72%), cukor, kakaové maslo; emulgátor: sójový lecitín; aróma: prírodná vanilka.
Príprava: 50g čokolády a 60ml mlieka rozpustiť v mikrovlnnej rúre alebo vo vodnom kúpeli. Dobre premiešať.
Alergény: SÓJA
Nutričné hodnoty na 100 g:
Energetická hodnota: 2276 kj/ 544 kcal
Tuky: 39,4 z ktorých nasýtené mastné kyseliny 23,6
Sacharidy: 31,2 z toho cukry 26,9
Vláknina: 13,6
Bielkoviny: 8,5
Soľ: 0,02