Moderná kuchárka - Konrád Kendík, Nová Práca, 2009

19,65 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Moderná kuchárka - Konrád Kendík, Nová Práca, 2009
Moderná kuchárka - Konrád Kendík, Nová Práca, 2009

Moderná kuchárka

V deviatich častiach tejto knihy nájdete lákavé receptúry pokrmov skoro zo všetkých kontinentov. Ťažisko tvorí Európa, a jej krajiny, ktoré sú nám najbližšie a... Čítať viac

Vydavateľstvo
Nová Práca, 2009
Počet strán
598

V deviatich častiach tejto knihy nájdete lákavé receptúry pokrmov skoro zo všetkých kontinentov. Ťažisko tvorí Európa, a jej krajiny, ktoré sú nám najbližšie a najvyhovujúcejšie, a to tak z hľadiska surovín, ako aj ich prípravy... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Slovenčina

19,65 €

U dodávateľa > 5 ks
Posielame do 4 – 5 dní

Dostupné v jednej knižnici. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Mami, oci, som online - Petra Arslan Šinková, Fortuna Libri, 2023
Moderná kuchárka - Konrád Kendík, Nová Práca, 2009
19,65 €

Viac o knihe

V deviatich častiach tejto knihy nájdete lákavé receptúry pokrmov skoro zo všetkých kontinentov. Ťažisko tvorí Európa, a jej krajiny, ktoré sú nám najbližšie a najvyhovujúcejšie, a to tak z hľadiska surovín, ako aj ich prípravy. V prvej časti sme upriamili pozornosť užívateľov na pôvod a správne využitie surovín, ktoré máme k dispozícii na prípravu každodennej potravy. Uviedli sme aj tabuľku, v ktorých ročných obdobiach sa na trh dostanú jednotlivé druhy zeleniny, šalátov a ovocia, a to napriek tomu, že trh je po celý rok zásobovaný pestrým sortimentom surovín. Netýka sa to zeleniny a ovocia, ale aj mäsa a mäsových výrobkov, napr. mäso zo zveriny a ryby môžeme konzumovať po celý rok. Z jatočných výrobkov sú to hlavne obľúbené zabíjačkové výrobky, ktorých príprava a konzumácia podľa starých zvyklostí bola viazaná výlučne na zimné mesiace. Ďalšie časti knihy sú rozdelené podľa gastronomického poradia, t. j. na predkrmy, polievky, vaječné, mäsité pokrmy, a to jatočné mäsá, hydina, zverina, ryby, zelenina. Nevynechali sme ani studenú kuchyňu, múčniky, dezerty a ďalšie pochúťky. Pri spracovaní receptúr sme mysleli aj na tých, ktorí dbajú o svoju líniu, tým, že pri každej receptúre sú uvedené ich energetické hodnoty v kilokalóriách a kilojouloch.
Čítať viac
Počet strán
598
Väzba
pevná väzba
Rozmer
220×300 mm
Hmotnosť
1663 g
ISBN
9788089350131
Rok vydania
2009
Naše katalógové číslo
74904
Štýl
rýchle
Jazyk
slovenčina
Vydavateľstvo
Nová Práca
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

„Možno to, čo chápeme najmenej, je to najlepšie, čo nás čaká.“

O zármutku - C.S. Lewis, 2018
O zármutku
C.S. Lewis