Naše kníhkupectvá sú zatvorené :(
Stále sme tu však pre vás na webe. Viac info
Radosť variť - Marcel Ihnačák
Radosť variť
14,20 €
Pri nákupe nad 49 € máte poštovné zadarmo
Knihy
E-knihy

Radosť variť

Marcel Ihnačák

Vyučený kuchár sa ako 23-ročný stal šéfkuchárom pražskej luxusnej reštaurácie Století, kde varil pre prezidentov Vyšehradskej štvorky, ale aj hostí ako Karel Gott, Sean Connery či Calvin Klein. V Londýne pracoval v špičkovej reštaurácii Pied á Terre, ocenenej dvoma hviezdičkami Michelin. Po jej...

Slovart, 2009
Vydavateľstvo
Slovart, 2009

Ďalšie formáty

Kniha
13,60 €

Kniha mladého slovenského kuchára Marcela Ihnačáka, bývalého spolupracovníka Jamieho Olivera v jeho reštaurácii Fifteen, známeho aj z relácie Teleráno, je venovaná všetkým, pretože jesť musí každý...

Čítaj viac

Ďalšie formáty

14,20 €

Bežná cena Bežne 14,95 €

Ušetríte 5%

Vypredané, je však dostupné iné vydanie.

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Odporúčané tituly a kolekcie

Viac o knihe

Kniha mladého slovenského kuchára Marcela Ihnačáka, bývalého spolupracovníka Jamieho Olivera v jeho reštaurácii Fifteen, známeho aj z relácie Teleráno, je venovaná všetkým, pretože jesť musí každý. Má za cieľ osloviť najmä mladých ľudí, čo nabrali odvahu a chcú si svoje jedlo uvariť sami. V 12 kapitolách, vychádzajúcich z klasických kuchárskych kníh, je množstvo receptov, moderných, jednoduchých, ale aj komplikovanejších a nápaditých, ktoré využívajú nielen obvyklé, ale predovšetkým netradičné suroviny, čo sa čoraz častejšie objavujú na našom trhu. Knihu spestruje rozprávanie o varení a o všetkom, čo s varením súvisí.
Čítaj viac

Všetky formáty tohto titulu

Knihy

Kniha pevná väzba, Český jazyk, Slovart CZ, 2014
13,60 €

Posielame do šiestich dní

Kniha pevná väzba s prebalom, Slovenský jazyk, Slovart, 2009
-5%

Vypredané

Kniha brožovaná väzba, Slovenský jazyk, Slovart, 2013

Vypredané

Ďalšie
Našli ste v našom obsahu nejaké nepresnosti?
Dajte nám o tom vedieť.

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Počet strán
248
Hmotnosť
1105 g
Rok vydania
2009
Väzba
pevná väzba s prebalom
Jazyk
slovenský
Vydavateľstvo
Slovart
Rozmer
195×252 mm
ISBN
9788080858759
Naše katalógové číslo
73422

Recenzie

Ako sa vám páčila kniha?

4,8 / 5

79 hodnotení

69
6
3
0
1

Palo Bulla
27.1.2014
unikat
zatial co ostatne kucharske knihy (slovenske) sa vydavaju pred vianocami, lebo hocijaky niktos si chce zarobit, toto je kniha, co naozaj prinasa uzasne jedla a varime s nou ako sefkuchari :-) Čítaj viac
maťa
17.1.2014
sklamanie
aj napriek tomu, že mám tohto kuchára veľmi rada a rada skúšam jeho recepty, keď nájdem nejaké uverejnené, bola táto kniha pre mňa sklamaním - kniha je síce na pohľad pekná ale má kopec receptov, ktoré bežný človek len tak nevarí Čítaj viac
Darina Černá
5.6.2013
Recenzia knihy
Dnes som dostala tútu knihu a som z nej veľmi sklamaná lebo vsetci hu tu ospevovali aká je úžasná a ako dobre sa z nej dá variť. V knihe sú recepty ktoré bežný človek vôbec neviužije a už vôbec nie človek ktorý nevie variť. Čítaj viac
Eva
21.3.2013
Názor čitateľa
Tuto knihu som dostala k sviatku a mala som hu dlho odlozenu v kniznici . Nedavno som z nej zacala varit a recepty su uzasne a jedlo velmi , velmi chutne . Marcel kedy bude druhááá kuchárska kniha . Čítaj viac
adka
27.11.2011
super
výborná, recepty fungujú na 100%, netreba ich vôbec upravovať, čo nie je úplná samozrejmosť, takže si to na tejto knižke o to viac vážim!!! Čítaj viac
martina d.
9.11.2011
najlepsia kucharska kniha EVER
Darovala som ju priatelovi na vianoce a ani som netusila aku revoluci v kuchyni tym sposobim. Odvtedy sme z nej okrem dezertov vyskusali uz hadam vsetko. Aj moje momentalne najoblubenejsie jedla (zapeceny fenikel a jesenne rissotto s tekvicou a gastanmi) pochadzaju z nej.

Kniha je naozaj krasna a pisana prijemnym stylom (nepise len postup ale aj rozne rady, finty alebo len nejake vtipne postrehy) a obsahuje autenticky zaber kazdeho jedla. To velmi ocenujem, lebo rada vidim, co idem robit. Ani mi nejde o to, ako to ma na zaver vyzerat, ale ak nemam v nejakej kucharskej knihe obrazok jedla, nemam motivaciu pouzit dany recept. Okrem toho autor Marcel je typek a nenechali sme si ujst moznost zoznamit sa snim a nasu polorozpadnutu knihu si dat podpisat.

A s novou knihou sa neponahlaj, Marcel, nechaj si na nu casu kolko chces, nech je taka skvela, ako tato tvoja prvotina!
Čítaj viac

Čítaj viac
Čítaj viac

„Začiatok je vždy iný a prostriedok je vždy zložitý. No koniec je vždy jednoduchý a rovnaký. Na konci vždy niekto príde, niekto odíde, niekto zomrie a niekto zostane.“

Štyri hostiny - Meir Shalev
Štyri hostiny
Meir Shalev