Vydaj sa na cestu knižnými svetmi
a vyhraj kopu kníh!
Paté, Confit, Rillette - Brian Polcyn, Michael Ruhlman, W. W. Norton & Company, 2019

39,98 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Paté, Confit, Rillette - Brian Polcyn, Michael Ruhlman, W. W. Norton & Company, 2019
Paté, Confit, Rillette - Brian Polcyn, Michael Ruhlman, W. W. Norton & Company, 2019

Paté, Confit, Rillette

Recipes from the Craft of Charcuterie

The best-selling team behind Charcuterie further deepens our understanding of an ancient craft. An instant classic, Pâté, Confit, Rillette will delight chefs and home cooks... Čítať viac

Vydavateľstvo
W. W. Norton & Company, 2019
Počet strán
256

The best-selling team behind Charcuterie further deepens our understanding of an ancient craft. An instant classic, Pâté, Confit, Rillette will delight chefs and home cooks eager for knowledge of the most accessible charcuterie... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Angličtina

39,98 €

Na sklade 1 ks
Posielame ihneď

Naši škriatkovia odporúčajú

Rovnováha - Agata Głyda, Motýľ, 2024
Paté, Confit, Rillette - Brian Polcyn, Michael Ruhlman, W. W. Norton & Company, 2019
39,98 €

Viac o knihe

The best-selling team behind Charcuterie further deepens our understanding of an ancient craft. An instant classic, Pâté, Confit, Rillette will delight chefs and home cooks eager for knowledge of the most accessible charcuterie. Beginning with the basic principles of how and why these preparations work, Brian Polcyn and Michael Ruhlman include recipes both surprising and delicious, such as a succlent chicken terrine embedded with sauteed mushrooms and flecked with bright green herbs; moden rillettes of shredded salmon and whitefish; classic confits of duck and goose; and a vegetarian layered potato terrine.

Part of the charcuterie mandate is using the entire animal and an avoidance of waste, so they also provide the ratios proportions of meat, fat and salt that will allow anyone to create as much or as little of each dish as desired. This is the book to reach for when a cook or chef intends to explore these timeless techniques, both the fundamentals and their nuances, and create exquisite food.
Čítať viac
Počet strán
256
Väzba
pevná väzba
Rozmer
230×260 mm
Hmotnosť
1000 g
ISBN
9780393634310
Rok vydania
2019
Naše katalógové číslo
655171
Jazyk
angličtina
Vydavateľstvo
W. W. Norton & Company
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

„Všetky ženy si o sebe myslia, že sú iné; všetky si myslia, že niektoré veci sa im nemôžu prihodiť, a všetky sa mýlia. “

Zlomená žena - Simone de Beauvoir, 2021
Zlomená žena
Simone de Beauvoir