Knihy
E-knihy
18,06 €

Bežná cena Bežne 18,75 €

Ušetríte 4%

Posielame do troch dní

Odporúčané tituly a kolekcie

Viac o knihe

V tejto knihe nájdete viac ako 50 receptov k vlastnoručnej domácej výrobe údených, sušených a nasolených výrobkov z mäsa a rýb – od údených sleďov cez prosciutto a solené tresky či lososa údeného za studena až po lososa údeného horúcim dymom. Kniha je plná zrozumiteľných a jednoduchých návodov na stavbu vlastných udiarní a tiež tipov, ako improvizovať pomocou vonkajšieho grilu a bežného vybavenia domácnosti. Nájdete tu odporúčania, aké druhy dreva používať pre rôzne druhy potravín, ako nasoľovať v náleve i nasucho, a ďalšie odborné rady, ako sa zdokonaľovať v tomto prastarom kuchárskom umení. Dodajte dobrým surovinám šmrnc a prírodnú chuť.
Čítaj viac
Kúpte spolu
Udíme, nasolujeme, sušíme - Turan T. Turan
Ohnivý kuře I -
29,06 €
Ušetríte 1,02 €
Našli ste v našom obsahu nejaké nepresnosti?
Dajte nám o tom vedieť.

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Počet strán
224
Hmotnosť
1005 g
Rok vydania
2016
Väzba
pevná väzba
Jazyk
český
Vydavateľstvo
Slovart CZ
Rozmer
190×245 mm
ISBN
9788075291912
Naše katalógové číslo
248650

Recenzie

Ako sa vám páčila kniha?

Čítaj viac
Čítaj viac
Kúpte spolu
Udíme, nasolujeme, sušíme - Turan T. Turan
Ohnivý kuře I -
29,06 €
Ušetríte 1,02 €

„Ak kniha nemá vplyv na náš život, činy a myšlienky, potom je škoda čítať.“

Anton Pavlovič Čechov