Tajnosti francouzského pekaře - Peter Mayle, Gérard Auzet
Tajnosti francouzského pekaře
8,88 €
Pri nákupe nad 49 € máte poštovné zadarmo

Tajnosti francouzského pekaře

Peter Mayle

Peter Mayle (nar. 14. júna 1939 v Brightone, Veľká Británia) je od roku 1975 autorom mnohých vzdelávacích kníh, zameraných najmä na sexuálnu výchovu detí a mládeže, ktoré začal písať po ukončení 15-ročnej činnosti v reklame. Publikuje v rade novín a časopisov a v roku 1989 sa stáva slávnym vďaka...

Na sklade
Vydavateľstvo
Argo, 2015

V tomto útlém svazku Peter Mayle spojil síly s Gérardem Auzetem, majitelem proslulé pekárny „Chez Auzet“ v provensálském Cavaillonu, aby nám prozradil vše o pečení chleba po francouzsku. Od přípravy a mixování těsta až po vlastní pečen...

Čítaj viac

8,88 €

Na sklade, objednávajte však rýchlo

Odporúčané tituly a kolekcie

Viac o knihe

V tomto útlém svazku Peter Mayle spojil síly s Gérardem Auzetem, majitelem proslulé pekárny „Chez Auzet“ v provensálském Cavaillonu, aby nám prozradil vše o pečení chleba po francouzsku. Od přípravy a mixování těsta až po vlastní pečení, od tradičních baget a bulek až po kořeněné, olivové či vinné chleby, tento britský milovník Francie a její kuchyně nás seznamuje s jednoduchými a podrobně vysvětlenými recepty, postupy a tipy pro domácí pečení, jež doplňuje lidovými rčeními, humornými historkami a stručnou historií čtyř generací této rodinné pekárny, kde „pečení a konzumaci chleba povýšili na úroveň náboženského obřadu".
Čítaj viac
Našli ste v našom obsahu nejaké nepresnosti?
Dajte nám o tom vedieť.

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Počet strán
127
Väzba
pevná väzba
Rozmer
140×207 mm
Hmotnosť
263 g
ISBN
9788025714713
Rok vydania
2015
Naše katalógové číslo
198651
Jazyk
český
Preklad
Vydavateľstvo
Argo

Recenzie

Ako sa vám páčila kniha?

4,0 / 5

1 hodnotenie

0
1
0
0
0

danka kopálová
2.3.2016
tradície pekárskej rodiny
Dlhé roky pečiem,aj chlieb a obdobné produkty. Venujem sa aj tradičným jedlám a táto kniha ma zaujala rozprávaním o štyroch generáciách pekárskej rodiny.Páči sa mi popísanie rodinných zvykov,oddanosť svojej pekárni, vzťah k ľudom,pre ktorých firma pečie.Recepty sú prehľadne napísané,ľahko realizovateľné.
Prekvapilo ma, ešte som sa s tým nestretla,že aj ked recepty sú rôzne,neustále sa opakuje ten istý /rozumej-rovnaký/ popis spracovania a pečenia za každým receptom.Iste by postačilo napísať,že postup spracovania je rovnaký....Je pravda, že kniha nemá veľa strán a týmto by ich mala ešte menej.Napriek tomu,je to príjemná kniha s dobrými receptami a odporúčam ju hlavne tým,ktorí sa zaoberajú aj historiou.
Čítaj viac

O autoroch

Čítaj viac
Čítaj viac

„Začiatok je vždy iný a prostriedok je vždy zložitý. No koniec je vždy jednoduchý a rovnaký. Na konci vždy niekto príde, niekto odíde, niekto zomrie a niekto zostane.“

Štyri hostiny - Meir Shalev
Štyri hostiny
Meir Shalev