Knihy
E-knihy

Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) v potravinárskych zariadeniach

Cukrárenská a lahôdkárska výroba, výroba zmrzliny, predaj v predajných automatoch

Epos, 2004
Vydavateľstvo
Epos, 2004

Známy špecialista spracoval v prehľadnej forme príručku o správnych postupoch pri výrobe zmrzliny a v cukrárenskej a lahôdkárskej výrobe, ktorú hlavný hygienik SR odporúča ako metodickú pomôcku k uplatneniu systému HACCP.

Čítaj viac

25,60 €

Bežná cena Bežne 26,16 €

Ušetríte 2%

Posielame do 10 dní

Odporúčané tituly a kolekcie

Viac o knihe

Známy špecialista spracoval v prehľadnej forme príručku o správnych postupoch pri výrobe zmrzliny a v cukrárenskej a lahôdkárskej výrobe, ktorú hlavný hygienik SR odporúča ako metodickú pomôcku k uplatneniu systému HACCP.
Čítaj viac
Kúpte spolu
Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) v potravinárskych zariadeniach - Ján Ondrejka
Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) - Ján Ondrejka a kolektív
41,31 €
Ušetríte 0,92 €
Našli ste v našom obsahu nejaké nepresnosti?
Dajte nám o tom vedieť.

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Počet strán
520
Hmotnosť
930 g
Rok vydania
2004
Väzba
brožovaná väzba
Jazyk
slovenský
Vydavateľstvo
Epos
Rozmer
210×297 mm
ISBN
9788080575687
Naše katalógové číslo
196605

Recenzie

Ako sa vám páčila kniha?

Čítaj viac
Kúpte spolu
Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) v potravinárskych zariadeniach - Ján Ondrejka
Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) - Ján Ondrejka a kolektív
41,31 €
Ušetríte 0,92 €

„Aby existovali veľkí básnici, musia existovať veľkí čitatelia.“

Walt Whitman