Knihy
E-knihy

Sladké pečenie - kuchárka z edície Apetit (1)

    Vydavateľstvo
    BURDA Media 2000, 2014

    Koláče, prvý z radu kuchárok z Edícia Apetit (vyd. 2010), je prvou knihou, ktorú sme sa rozhodli preložiť pre našich slovenských čitateľa do slovenčiny. Kuchárka ponúka sto preverených receptov na skvelé koláče. Ovocné, čokoládové, orechové, české...

    Čítaj viac

    12,99 €

    Posielame do piatich dní

    Odporúčané tituly a kolekcie

    12,99 €

    Viac o knihe

    Koláče, prvý z radu kuchárok z Edícia Apetit (vyd. 2010), je prvou knihou, ktorú sme sa rozhodli preložiť pre našich slovenských čitateľa do slovenčiny. Kuchárka ponúka sto preverených receptov na skvelé koláče. Ovocné, čokoládové, orechové, české, svetové, zdravé.

    ... Od jednoduchých rezov pečených na plechu, po rafinované, svadobné a kysnuté s posýpkou až po cheesecake ...
    Na svoje si príde naozaj každý!
    Stovka starostlivo vybraných a redaktorkami Apetit vyskúšaných koláčov je rozdelená do ôsmich kapitol:
    • Tvarohové koláče
    • Orechové koláče
    • Letné ovocné koláče
    • Jesenné ovocné koláče
    • Čokoládové koláče
    • České koláče
    • Svetové koláče
    • Zdravé koláče
    Čítaj viac
    Kúpte spolu
    Sladké pečenie - kuchárka z edície Apetit (1) -
    Slané pečení - kuchařka z edice Apetit (14) -
    27,92 €
    Ušetríte 0,53 €
    Našli ste v našom obsahu nejaké nepresnosti?
    Dajte nám o tom vedieť.

    Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

    Počet strán
    164
    Jazyk
    slovenský
    Vydavateľstvo
    BURDA Media 2000
    Rozmer
    210×240 mm
    ISBN
    9788087575208
    Naše katalógové číslo
    187568
    Hmotnosť
    815 g
    Rok vydania
    2014

    Recenzie

    Ako sa vám páčila kniha?

    Kúpte spolu
    Sladké pečenie - kuchárka z edície Apetit (1) -
    Slané pečení - kuchařka z edice Apetit (14) -
    27,92 €
    Ušetríte 0,53 €

    „Byť výnimočný je najlepší spôsob, ako byť iný.“