Nové receptúry a technológia pokrmov pre domácnosti - Konrád Kendík, Nová Práca, 2014

35,11 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Nové receptúry a technológia pokrmov pre domácnosti - Konrád Kendík, Nová Práca, 2014
Nové receptúry a technológia pokrmov pre domácnosti - Konrád Kendík, Nová Práca, 2014

Nové receptúry a technológia pokrmov pre domácnosti

Receptúry pre 4 a 10 porcií

Kniha obsahuje autorizované receptúry spracované v súlade zo zásadami správnej výrobnej praxe, ktoré predpisuje Potravinový kódex Slovenskej republiky. Receptúry sú prispôsobené... Čítať viac

Vydavateľstvo
Nová Práca, 2014
Počet strán
1260

Kniha obsahuje autorizované receptúry spracované v súlade zo zásadami správnej výrobnej praxe, ktoré predpisuje Potravinový kódex Slovenskej republiky. Receptúry sú prispôsobené na použitie v domácnostiach... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Slovenčina
38,90 €

35,11 €

-10 %
U dodávateľa > 5 ks
Posielame do 4 – 5 dní

Naši škriatkovia odporúčajú

Perla umenia - Mimi Matthews, i527.net, 2024
Nové receptúry a technológia pokrmov pre domácnosti - Konrád Kendík, Nová Práca, 2014
35,11 €

Viac o knihe

Kniha obsahuje autorizované receptúry spracované v súlade zo zásadami správnej výrobnej praxe, ktoré predpisuje Potravinový kódex Slovenskej republiky. Receptúry sú prispôsobené na použitie v domácnostiach, a to tak, že surovinové zloženie je upravené pre štyri a desať porcií, čím sa pri ich použití uľahčí prepočítavanie použitých surovín. V receptúrach sú množstvá uvádzané jednotne v gramoch. V prvej kolonke jednotlivých receptúr sa uvádzajú suroviny v hrubom stave, t. j. neopracovaná surovina a v druhej kolonke v očistenom a upravenom stave, pričom sú určené na ďalšie spracovanie či už studeným alebo tepelným spracovaním.

Uvádzané sú aj straty tepelnou úpravou a konečný výsledok predstavuje hmotnosť hotového výrobku, komponentu, výrobku. Pre tento spôsob prípravy receptúr sme sa rozhodli aj z toho dôvodu, že často vieme, čo pre návštevu alebo aj vlastnú rodinu pripravíme, ale nevieme, aké množstvo jednotlivých surovín na to potrebujeme. Niektoré receptúry sú spracované aj pre šesť alebo viac osôb, najmä pri pečení 3,5 kg moriaka alebo 4 kg husi, z diviny 4 až 5 kg poľného zajaca, 2,5 kg srnčieho chrbta, z rýb 3 kg zubáča, kapra v celosti. Pre dobrú orientáciu uvádzame poradie jednotlivých kapitol, ktoré sú zostavené podľa medzinárodných gastronomických pravidiel.
Čítať viac
Počet strán
1260
Väzba
pevná väzba
Rozmer
210×297 mm
Hmotnosť
2182 g
ISBN
9788089350490
Rok vydania
2014
Naše katalógové číslo
185113
Jazyk
slovenčina
Vydavateľstvo
Nová Práca
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Kúpte spolu
Nové receptúry a technológia pokrmov pre domácnosti - Konrád Kendík, Nová Práca, 2014
Nové receptúry a technológia pokrmov - Konrád Kendík, Nová Práca, 2012
90,01 €
Ušetríte 3,79 €

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

Kúpte spolu
Nové receptúry a technológia pokrmov pre domácnosti - Konrád Kendík, Nová Práca, 2014
Nové receptúry a technológia pokrmov - Konrád Kendík, Nová Práca, 2012
90,01 €
Ušetríte 3,79 €

„Všetko sa vždy začína a končí pravdou.“