Všeobecná hygiena a analýza potravín - Jana Maľová, Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach, 2016

13,55 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Všeobecná hygiena a analýza potravín - Jana Maľová, Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach, 2016
Všeobecná hygiena a analýza potravín - Jana Maľová, Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach, 2016

Všeobecná hygiena a analýza potravín

Vysokoškolská učebnica ,,Všeobecná hygiena a analýza potravín je určená pre študijný program Všeobecné veterinárske lekárstvo Univerzity veterinárskeho lekárstva a farmácie v... Čítať viac

Vydavateľstvo
Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach, 2016
Počet strán
162

Vysokoškolská učebnica ,,Všeobecná hygiena a analýza potravín je určená pre študijný program Všeobecné veterinárske lekárstvo Univerzity veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach. Predložená vysokoškolská učebnica je... Čítať viac

  • Kniha
  • Slovenčina
13,80 €

13,55 €

-2 %
U dodávateľa 3 ks
Posielame do 4 – 5 dní

Dostupné v dvoch knižniciach. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Pollyanna - Eleanor H. Porter, Kumran, 2024
Všeobecná hygiena a analýza potravín - Jana Maľová, Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach, 2016
13,55 €

Viac o knihe

Vysokoškolská učebnica ,,Všeobecná hygiena a analýza potravín je určená pre študijný program Všeobecné veterinárske lekárstvo Univerzity veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach. Predložená vysokoškolská učebnica je napísaná v rozsahu 162 strán s ilustráciou obrázkov v počte 32 a tabuliek v počte 10. Popisuje všeobecné zásady a zákonitosti, ktoré sa musia akceptovať, ak chceme dosiahnuť vytvorenie optimálnych podmienok pre získavanie bezpečných surovín živočíšneho i rastlinného pôvodu a z nich vyrobiť bezpečné potraviny. Popisuje aj úlohu senzorickej analýzy, ktorej cieľom je hlbšie štúdium vzájomných závislostí medzi fyziologickými a psychologickými. Obsah štúdia tejto publikácie je zameraný na získanie vedomostí a zručností, potrebných na vykonávanie činností v štruktúre potravinárskeho priemyslu, obchodu a zdravej výživy, ktorá si vyžaduje pracovníkov s vyšším odborným vzdelaním. Absolvent sa uplatní aj v rôznych oblastiach súvisiacich s kvalitnou výrobou potravín, skladovaním a ich distribúciou.
Čítať viac
Počet strán
162
Rozmer
215×295 mm
Hmotnosť
435 g
ISBN
9788080774998
Rok vydania
2016
Naše katalógové číslo
1611815
Jazyk
slovenčina
Pôvod
Slovensko
Vydavateľstvo
Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach
Pre koho
pre študentov
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

„Alebo sme skôr výsledkom miest, kde vyrastáme, prostredia, atmosféry, ktorú dýchame, doma, na ulici, v škole? Takmer to tak vyzerá, keď sledujem ten priepastný rozdiel medzi Turínom a Parížom.“

Pod slnkom Turína - Ivana Dobrakovová, 2021
Pod slnkom Turína
Ivana Dobrakovová