Správna výrobná prax v zariadeniach spoločného stravovania - Ján Ondrejka, Epos

18,56 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Správna výrobná prax v zariadeniach spoločného stravovania - Ján Ondrejka, Epos
Správna výrobná prax v zariadeniach spoločného stravovania - Ján Ondrejka, Epos

Správna výrobná prax v zariadeniach spoločného stravovania

Publikáciu odporúča hlavný hygienik SR ako podklad pre zavádzanie kvalitatívne nového postupu riadenia technickej a hygienickej akosti poživatín systémovým princípom HACCP;... Čítať viac

Vydavateľstvo
Epos
Počet strán
325

Publikáciu odporúča hlavný hygienik SR ako podklad pre zavádzanie kvalitatívne nového postupu riadenia technickej a hygienickej akosti poživatín systémovým princípom HACCP; Správnou výrobnou praxou. Čítať viac

  • Kniha
  • Slovenčina
Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Naši škriatkovia odporúčajú

Anjel smrti - Robert Bryndza, Cosmopolis, 2024

Viac o knihe

Publikáciu odporúča hlavný hygienik SR ako podklad pre zavádzanie kvalitatívne nového postupu riadenia technickej a hygienickej akosti poživatín systémovým princípom HACCP; Správnou výrobnou praxou.
Čítať viac
Počet strán
325
Rozmer
148×210 mm
Hmotnosť
555 g
ISBN
8080574677
Naše katalógové číslo
149877
Jazyk
slovenčina
Vydavateľstvo
Epos
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

„Ale ja nie som len zbierka symptómov. Nehoda mizerných rodičov a ešte miernejších chemických spojení. Nie som problém. Nie som diagnóza. Nie som choroba. Nie som niečo, čo sa dá zachrániť. Som človek.“

Všetky skvelé miesta - Jennifer Niven, 2015
Všetky skvelé miesta
Jennifer Niven