Knihy
E-knihy

Nemecko-slovenský a slovensko-nemecký profesný slovník

Gastronómia

Mikula, 2011
Na sklade
Vydavateľstvo
Mikula, 2011

Slovník je určený všetkým záujemcom o gastronómiu, najmä študentom hotelových škôl a odborných učilíšť, kuchárom a čašníkom, ktorí pracujú, či majú záujem pracovať v oblasti reštauračných služieb v nemecky hovoriacich krajinách...

Čítaj viac

12,87 €

Bežná cena Bežne 12,90 €

Na sklade, objednávajte však rýchlo

Odporúčané tituly a kolekcie

Viac o knihe

Slovník je určený všetkým záujemcom o gastronómiu, najmä študentom hotelových škôl a odborných učilíšť, kuchárom a čašníkom, ktorí pracujú, či majú záujem pracovať v oblasti reštauračných služieb v nemecky hovoriacich krajinách.
Nechýba ani konverzácia, do ktorej sme sústredili najčastejšie používané frázy, ktoré využije každý návštevník reštaurácie v zahraničí.
Súčasťou slovníka je aj prehľad národných jedál a nápojov Nemecka, Rakúska a Švajčiarska.
Čítaj viac
Kúpte spolu
Nemecko-slovenský a slovensko-nemecký profesný slovník - Katarína Gubová, Gabriela Križanová
Lazár - Lars Kepler
25,66 €
Ušetríte 3,14 €
Našli ste v našom obsahu nejaké nepresnosti?
Dajte nám o tom vedieť.

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Počet strán
416
Hmotnosť
450 g
Rok vydania
2011
Väzba
pevná väzba
Jazyk
slovenský, nemecký
Vydavateľstvo
Mikula
Rozmer
80×110 mm
ISBN
9788088814795
Naše katalógové číslo
114240

Recenzie

Ako sa vám páčila kniha?

O autoroch

Čítaj viac
Kúpte spolu
Nemecko-slovenský a slovensko-nemecký profesný slovník - Katarína Gubová, Gabriela Križanová
Lazár - Lars Kepler
25,66 €
Ušetríte 3,14 €

„Začiatok je vždy iný a prostriedok je vždy zložitý. No koniec je vždy jednoduchý a rovnaký. Na konci vždy niekto príde, niekto odíde, niekto zomrie a niekto zostane.“

Štyri hostiny - Meir Shalev
Štyri hostiny
Meir Shalev