Martinus Knižné putovanie - Zapoj sa do najobľúbenejšej knižnej hry a vyhraj množstvo skvelých cien
Kniha: Svet gastronómie (Andrej Šulka)

14,90 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Prečítate na zariadeniach:

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

Svet gastronómie

Príručka, ktorú hľadáš

Čo potrebuješ na to, aby si sa stal gastronómom? V prvom rade musíš mať hlavne chuť a motiváciu. Ak ich už máš, potrebuješ ešte túto knihu, ktorá ťa zasvätí do tajomstiev... Čítať viac

Vydavateľstvo
Príroda, 2022
Počet strán
144

Čo potrebuješ na to, aby si sa stal gastronómom? V prvom rade musíš mať hlavne chuť a motiváciu. Ak ich už máš, potrebuješ ešte túto knihu, ktorá ťa zasvätí do tajomstiev kultúry stravovania... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Slovenčina

14,90 €

Na sklade 1 ks
Posielame ihneď
Túto knihu máme síce aktuálne na sklade, máme však už iba posledné kusy. Ak ju chcete mať rýchlo, ponáhľajte sa! Dodanie ďalších môže trvať dlhšie, zvyčajne do 12 dní.
Sledovať dostupnosť

Dostupné v 10 knižniciach. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Martinus Knižné putovanie - Zapoj sa do najobľúbenejšej knižnej hry a vyhraj množstvo skvelých cien

Viac o knihe

Čo potrebuješ na to, aby si sa stal gastronómom? V prvom rade musíš mať hlavne chuť a motiváciu. Ak ich už máš, potrebuješ ešte túto knihu, ktorá ťa zasvätí do tajomstiev kultúry stravovania.

Kniha Svet gastronómie nie je ani kuchárskou knihou, ani učebnicou. Nenájdeš v nej recepty či pracovné postupy. Nájdeš v nej však praktické a presne zacielené rady, ktoré ti pomôžu zorientovať sa v rozmanitom svete gastronómie. Andrej Šulka ich zozbieral počas siedmich rokov praxe na Slovensku, v Taliansku a vo Francúzsku a napísal jednoducho, prehľadné bez zbytočných „omáčok“ (aj keď kapitolu o omáčkach v nej nájdeš tiež). Cenné a prehľadné informácie z kuchyne i baru, ktoré sú doplnené autorovými ilustráciami, uľahčia ich zapamätanie. Zistíš, ako prebieha proces výroby vína či kávy, aké bylinky a koreniny najčastejšie používame, alebo s akými nástrojmi pracuje barman. A to je len zlomok toho, čo sa v tejto knihe môžeš dozvedieť.

Pre zobrazenie tohto obsahu potrebujeme sušienky.
Povoliť cookies a zobraziť
Naše katalógové číslo
1339279
Počet strán
144
Väzba
pevná väzba
Rozmer
150×210 mm
Hmotnosť
396 g
ISBN
9788055182049
Rok vydania
2022
Vydanie
1
Jazyk
slovenčina
Pôvod
Slovensko
Vydavateľstvo
Príroda
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5
2
0
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

Peta
Neoverený nákup
4.4.2022
Super prirucka
Kniha je zrozumitelne napisana, prehladne rozdelena a autorove ilustracie su velmi pekne.
Odporucam
reagovať

Vydavateľstvo Príroda

Obchodný názov
Ikar, a.s. divízia PRÍRODA
Adresa
Miletičova 23
821 09 Bratislava
Slovenská republika
E-mail
ikar@ikar.sk
Alebo sme skôr výsledkom miest, kde vyrastáme, prostredia, atmosféry, ktorú dýchame, doma, na ulici, v škole? Takmer to tak vyzerá, keď sledujem ten priepastný rozdiel medzi Turínom a Parížom.
Kniha: Pod slnkom Turína (Ivana Dobrakovová)
Pod slnkom Turína
  • Ivana Dobrakovová