Knihy
E-knihy

Nové receptúry cukrárskych polovýrobkov a výrobkov

Nová Práca, 1999
Vydavateľstvo
Nová Práca, 1999

Receptúry pre prevádzkarne s cukrárskou veľkovýrobou, ale aj pre malokapacitné cukrárne a pre prevádzkarne v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach.

Čítaj viac

19,42 €

Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Odporúčané tituly a kolekcie

Viac o knihe

   Receptúry pre prevádzkarne s cukrárskou veľkovýrobou, ale aj pre malokapacitné cukrárne a pre prevádzkarne v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach.
Čítaj viac
Našli ste v našom obsahu nejaké nepresnosti?
Dajte nám o tom vedieť.

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Počet strán
462
Hmotnosť
1230 g
Rok vydania
1999
Väzba
pevná väzba
Jazyk
slovenský
Vydavateľstvo
Nová Práca
Rozmer
210×300 mm
ISBN
8088929024
Naše katalógové číslo
9487

Recenzie

Ako sa vám páčila kniha?

5,0 / 5

2 hodnotenia

2
0
0
0
0

„Byť výnimočný je najlepší spôsob, ako byť iný.“