Knihy
E-knihy

Nové receptúry a technológia pokrmov

V hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach

Nová Práca, 2011
Vydavateľstvo
Nová Práca, 2011

Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200 receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál...

Čítaj viac

37,51 €

Vypredané, je však dostupné iné vydanie.

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Odporúčané tituly a kolekcie

Viac o knihe

Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200 receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované v dvoch hmotnostních skupinách a použivatelia receptúr sa musia rozhodnuť, podľa ktorej hmotnostnej skupiny budú pokrmy připravovat. Při voľbe hmotnostnej skupiny třeba mať na zreteli zloženie klientely, ako aj cenové relácie základných surovín používaných na prípravu pokrmov.
Čítaj viac
Našli ste v našom obsahu nejaké nepresnosti?
Dajte nám o tom vedieť.

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Počet strán
1270
Hmotnosť
2250 g
Rok vydania
2011
Väzba
pevná väzba
Jazyk
slovenský
Vydavateľstvo
Nová Práca
Rozmer
218×310 mm
ISBN
9788089350209
Naše katalógové číslo
93983

Recenzie

Ako sa vám páčila kniha?

4,6 / 5

23 hodnotení

18
3
0
1
1

Najužitočnejšie recenzie

Polepetko
5
2.4.2013
Super,je to skvelá kniha , vrelo odporúčam....
Čítaj viac
Fuji
2
19.3.2014
Kniha síce obsahuje veľké množstvo pokrmov, ale je ABSOLÚTNE NEPREHĽADNÁ, bez žiadneho logického usporiadania. Naoza,j ako keby ju autor písal systémom: "Napadne ma recept, tak ho pridám niekde ... napríklad na koniec" !!!
Čítaj viac
Fuji
19.3.2014
Neprehľadnosť
Kniha síce obsahuje veľké množstvo pokrmov, ale je ABSOLÚTNE NEPREHĽADNÁ, bez žiadneho logického usporiadania. Naoza,j ako keby ju autor písal systémom: "Napadne ma recept, tak ho pridám niekde ... napríklad na koniec" !!!
Čítaj viac
Ján
13.5.2018
Lebo recepty su usporiadane podla gatronomickych pravidiel ako v jedalnom listku
Čítaj viac
Polepetko
2.4.2013
Názor čitateľa
Super,je to skvelá kniha , vrelo odporúčam....
Čítaj viac
patrika
25.1.2011
Názor čitateľa
chodila som na hotelovu akademiu, tam sme pouzivali este prve vydanie tejto knihy, predtym by som si ju tiez sama od seba nekupila keby nemusim, ale teraz som si ju vyhladala sama od seba, doteraz som necitala ziadnu lepsiu kucharsku knihu ako tu od konrada kendika. odporucam i ked to nie je mozno klasicka kucharka je v nej aj mnozstvo inych zaujimavych informacii ako len recepty.
Čítaj viac
Stanislava Gelatová
Stanislava Gelatová
11.1.2011
Názor čitateľa
pokial tuto knihu nepotrebujete, tak si radsej kupte nejaku pekne ilustrovanu kucharsku knizku. tato je absolutne neprehladna pre normalneho citatela. keby som ju nepotrebovala do skoly, tak si ju ani nikdy nekupim.
Čítaj viac
bambulka
21.3.2009
Názor čitateľa
ja chodim na hotelovu akademiu v nitre a ucime sa z tychto knih..mylsim si ze je welmi dobra...aj ked sa v niektorych receptoch obcas nevyzname ale je to welmi dobre...mozem len odporucat.....dakujem
Čítaj viac
marcela
30.10.2007
Názor čitateľa
o tejto knihe si myslim ze je velmiydobra pre ziakou uciacich sa odboru kuchar a urcite ju velmy viuziju je v nej pomerne dost veci tak isto je to velmy dobrim pomocnikom aj pre kucharou amaterou ba aj na take to domace varenie je pomerne draha ale vyplati sa to
Čítaj viac
Vincent Kircak
Vincent Kircak
14.5.2007
priorita???
aj keby som chcel ohodnotit tuto knihu, tak by to slo len velmi tazko a to z jedineho dovodu.
aj ked som si knihu objednal a zaplatil aj za prioritne dorucenie kurierskou sluzbou, tato mi dorucena nebola.
od udajneho vyexpedovania je to dnes uz 12 dni. garantovane je 24hod.
priorita je dnes chapana v tomto knihkupectve asi tak.

DAKUJEM.
Čítaj viac
Mirko
10.4.2007
Názor čitateľa
tak kniha je paradne je tam vela nezvyčajnych pokrmov,čo sa tyka hlavne šalatov a jedal z inych druhov pokrmov .
Len by som prijal večšiu čiže hrupšiu knihu aby tam bolo toho viac .čo sa tyka hlavne polievok pa a pekny den:)
Čítaj viac

„Byť výnimočný je najlepší spôsob, ako byť iný.“