Knihy
E-knihy

Nové receptúry studených pokrmov a lahôdkových výrobkov

Nová Práca, 2006
Vydavateľstvo
Nová Práca, 2006

Kniha obsahuje receptúry na tradičné spracovanie surovín, ale aj receptúry s využitím nových dostupných surovín a technológií.

Čítaj viac

19,45 €

Bežná cena Bežne 20,41 €

Ušetríte 5%

Posielame do štyroch dní

Odporúčané tituly a kolekcie

19,45 €

Viac o knihe

Kniha obsahuje receptúry na tradičné spracovanie surovín, ale aj receptúry s využitím nových dostupných surovín a technológií.
Čítaj viac
Kúpte spolu
Nové receptúry studených pokrmov a lahôdkových výrobkov - Konrád Kendlík
Receptúry diétnych pokrmov - Konrád Kendík
35,23 €
Ušetríte 1,74 €
Našli ste v našom obsahu nejaké nepresnosti?
Dajte nám o tom vedieť.

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Počet strán
526
Hmotnosť
1440 g
Rok vydania
2006
Väzba
pevná väzba
Jazyk
slovenský
Vydavateľstvo
Nová Práca
Rozmer
210×295 mm
ISBN
8088929032
Naše katalógové číslo
73345

Recenzie

Ako sa vám páčila kniha?

2,0 / 5

1 hodnotenie

0
0
0
1
0

Ivana Današová
2.7.2015
Nové receptúry?
Zišlo by sa knihu aktualizovať o nové trendy v stravovaní a pripravovaní studených pokrmov a lahôdkarskych výrobkov, potom by taká kniha bola oveľa zaujímavejšia :)
Čítaj viac

Kúpte spolu
Nové receptúry studených pokrmov a lahôdkových výrobkov - Konrád Kendlík
Receptúry diétnych pokrmov - Konrád Kendík
35,23 €
Ušetríte 1,74 €

„Začiatok je vždy iný a prostriedok je vždy zložitý. No koniec je vždy jednoduchý a rovnaký. Na konci vždy niekto príde, niekto odíde, niekto zomrie a niekto zostane.“

Štyri hostiny - Meir Shalev
Štyri hostiny
Meir Shalev