Knihy
E-knihy

Lněný olej

Účinná pomoc proti arterioskleróze, infarktu a rakovině

Pragma, 2008
Vydavateľstvo
Pragma, 2008

Knihu napsala dr. Johanna Budwig, světově proslulá biochemička a vědecká pracovnice, sedmkrát nominovaná na Nobelovu cenu. Převrat ve vědeckém světě způsobila nalezením vztahu mezi rakovinou a metabolizmem tuků...

Čítaj viac

3,93 €

Bežná cena Bežne 4,14 €

Ušetríte 5%

Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Odporúčané tituly a kolekcie

Viac o knihe

Knihu napsala dr. Johanna Budwig, světově proslulá biochemička a vědecká pracovnice, sedmkrát nominovaná na Nobelovu cenu. Převrat ve vědeckém světě způsobila nalezením vztahu mezi rakovinou a metabolizmem tuků.


-Dozvíte se, proč tuky řídí všechny aspekty lidského těla.
-Zjistíte, jakým přínosem pro vás může být lněný olej.
-Poznáte rozdíl mezi nasycenými a nenasycenými tuky.
-Uvidíte, jak v lidském těle pracují elektrony a fotony.
-Dozvíte se něco o olejnato-proteinové dietě.
-Zjistíte, proč tělu může chybět schopnost asimilovat tuk a jak se to dá změnit.
Čítaj viac
Našli ste v našom obsahu nejaké nepresnosti?
Dajte nám o tom vedieť.

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Počet strán
57
Hmotnosť
90 g
Rok vydania
2008
Väzba
brožovaná väzba
Jazyk
český
Vydavateľstvo
Pragma
Rozmer
140×205 mm
ISBN
8072051052
Naše katalógové číslo
46126

Recenzie

Ako sa vám páčila kniha?

4,9 / 5

57 hodnotení

54
2
0
1
0

Jana
13.7.2015
Prehlbuje obzory
Odporúčam, naozaj mi táto knižka dala pochopenie zásadných metabolických premien v tele človeka. Keďže som aj ľanový olej s tvarohom začala užívať, lepšie som pochopila zmeny, ktoré nastali v mojom tele. Len by som potrebovala získať aj recepty od p. Budwig
Čítaj viac
Sona N.
25.5.2015
Zmenila mi pohľad na stravovanie
Táto kniha núti človeka zamyslieť sa nad tým čo jeme a teda či rakovina alebo iné ochorenia nie sú dôsledkom nášho spôsobu života. Na jednej strane sa predlžuje životnosť potravín, jedlo sa konzervuje, pridávajú sa rôzne E-čka, na druhej strane sú dôsledky.
Doktorka Budwigová vlastne nabáda ľudí, aby sa vrátili k jedlu, ktoré je pre nich prirodzené, aby sa nedali nalákať na "zdravé" margaríny a iné výhodné potraviny (výhodné hlavne pre priemysel, ktorý ich produkuje). Priemyselne vykŕmené prasiatka, hydina - zjeme to so všetkým tým balastom, ktorým boli kŕmené. Namiesto toho núka jednoduchú potravu založenú hlavne na dostatku nenasýtených mastných kyselín, ktoré je potrebné kombinovať so sírnymi bielkovinami. V tejto knihe Johanna Budwig nedáva presné recepty, ale vysvetľuje čo človeku prospieva a prečo. Pre mňa to bolo veľmi poučné čítanie.
Čítaj viac
Vlado
9.6.2013
Odpoveď pre Eva.G a ostatných, ktorí majú záujem o informácie o liečbe rakoviny
Nedajú sa tu uviesť priame odkazy. Hľadajte cez google tieto heslá (sú to videá) :

- Rakovina - koniec jednej choroby ľudstva

- Léčba rakoviny zevnitř

- zakazane lieky na rakovinu

- radeji vidlicky nez noze

- rakovina preco stale umierame bez spoznania pravdy


Ďalej hľadajte články cez heslá:

- rakovina graviola

- rakovina soda

- Liečenie rakoviny, leukémie a iných chorôb prírodnými prostriedkami (kniha ktorú majú aj tu na Martinus.sk)

atď...
Čítaj viac
Eva.G
8.6.2013
cakala som nieco ine
Cakala som od tejto knihy viac, cakala som, aku dietu vyuziva pri kombinacii s lan-bielkovina. Pretoze len to nestaci, cakala som vhodne stravovanie, to o posobeni slnka je zaujimave, ale nijak neriesia ako liecila ludi ked ich zachranovala hrobarovi z lopaty. Ak by mi niekto vedel poradit stravovanie, ktore vyuzivala pri lieceni, bola by som povdacna.
Čítaj viac
renata ivanova
25.10.2015
Názor čitateľa
Dalsia kniha Dr. Budwigovej, v ktorej su aj recepty a presny popis denneho rezimu, je v nemcine, o slovenskom preklade neviem. Nazov -
Öl-Eiweiß-Kost - Das wissenschaftlich fundierte Kochbuch der weltbekannten Krebsforscherin Broschiert – 22. Juli 2010
Čítaj viac
Vlado
6.6.2013
Veľmi užitočná kniha (liečba rakoviny, využitie slnečnej energie pre zdravie)
Tenká knižka je záznamom troch prednášok pani Budwig, ktoré ani tak nie sú o ľanovom oleji ako o schopnosti či neschopnosti ľudského tela reagovať na slnečnú energiu a napr. vytvárať vitamín D. Veľmi zrozumiteľne podáva vysvetlenie o tom, ako konkrétne druhy a kombinácie stravy (najideálnejšou kombináciou je ľanový olej s nízkotučným tvarohom) umožňujú telu vytvoriť prostredie nabité elektrónmi, schopnými viazať na seba fotóny zo slnka. Podľa toho, čo konzumujeme, je alebo nie je naše telo schopné využiť slnečné žiarenie vo svoj prospech, čím vysvetľuje, prečo niekomu slnko ublíži, vyčerpá ho a spáli pokožku, a inému zdravotne prospeje a nabije ho zásobou energie.
Budwigovej prednášky sú však zamerané najmä na prospešnosť vhodného stravovania pri liečení množstva aj najvážnejších chorôb ako je rakovina. Sama za svoju viac než polstoročnú prax svojimi diétami vyliečila množstvo chorých. Vyskúšali sme jej odporúčania v praxi a nedáme na ňu dpoustiť.
Čítaj viac
Miriam Poprocka
19.10.2016
Názor čitateľa
Ahoj Vlado , môjmu otcovi diagnostikovali rakovinu žalúdka , chceme mu pomôcť, vieš mi dať viac informácií , alebo ma nakontaktovať na ľudí, ktorí majú s metódou pani budvigovej skúsenosti . Ďakujem . M .
Čítaj viac
Renata Toure
23.3.2009
Určite si prečítajte túto tenkú knižočku- nájdete v nej nové pohľady
Práve teraz, v období obrovského pohybu Energie odporúčam každému, kto si chce rozšíriť obzory o zdraví, strave, energiách- fotónoch a kvantoch svetla a slnečnej energie a jej vplyv na našu bytosť.
Kvalitný ľanový bio olej si kupujem v Rakúsku- je dôležité, aby bol v tmavom balení a za studena lisovaný. Práve zháňam jej kuchársku knihu
Pani Budwigovej názory a postoje úplne vibrujú s mojimi.
Čítaj viac
Peter
28.10.2013
Názor čitateľa
Dobrý deň, prosím Vás našla ste tú "kuchárku" knihu ??
Čítaj viac

Čítaj viac

„Nikdy nesúď knihu podľa filmu.“

J.W. Eagan