Knihy
E-knihy

Všetko o údení

rady, tipy, recepty

Grada, 2018
Vydavateľstvo
Grada, 2018

Nespornou výhodou tejto knihy je, že populárnu tému, údenie a udiarne, podáva komplexne. Nájdete tu zasvätené a prehľadné informácie o tom, ako si doma správne naložiť a vyúdiť mäso, v akej udiarni a pri akej teplote údiť, aké...

Čítaj viac

8,76 €

Bežná cena Bežne 9,19 €

Ušetríte 5%
Nestíhame do Vianoc :(

Posielame do 11 dní

Odporúčané tituly a kolekcie

Viac o knihe

Nespornou výhodou tejto knihy je, že populárnu tému, údenie a udiarne, podáva komplexne. Nájdete tu zasvätené a prehľadné informácie o tom, ako si doma správne naložiť a vyúdiť mäso, v akej udiarni a pri akej teplote údiť, aké drevo na údenie použiť.

Naučíte sa, ako postaviť na záhrade takú udiareň, aby bol užívateľ spokojný. Dozviete sa, prečo je výhodné soliť a nakladať do vlastných zmesí, ako správne vyúdiť chutné párky, klobásy či rôzne druhy salám. Zistíte, v čom sa líši nakladanie rýb, hydiny a syrov od nakladania mäsa atď. Nakoniec na vás čaká veľa úžasných receptov na najrôznejšie lahôdky, ktoré ponúkajú nevšedný kulinársky zážitok.
Čítaj viac
Kúpte spolu
Všetko o údení - Vladimír Dyk
Zakáľačkové špeciality - Juraj Lauko
15,74 €
Ušetríte 0,45 €
Našli ste v našom obsahu nejaké nepresnosti?
Dajte nám o tom vedieť.

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Počet strán
132
Hmotnosť
390 g
Rok vydania
2018
Väzba
pevná väzba
Jazyk
slovenský
Vydavateľstvo
Grada
Rozmer
166×235 mm
ISBN
9788027120420
Naše katalógové číslo
452793

Recenzie

Ako sa vám páčila kniha?

Čítaj viac
Kúpte spolu
Všetko o údení - Vladimír Dyk
Zakáľačkové špeciality - Juraj Lauko
15,74 €
Ušetríte 0,45 €

„Ak sme po prečítaní knihy len takí, akí sme boli predtým, buď sme zlí čitatelia, alebo kniha nebola umeleckým dielom.“

Zora Jesenská