Moje francouzská kuchyně CZ

Auguste Escoffier  ·  Vydavateľstvo: Pragma, 2007
Pozrieť, v ktorých kníhkupectvách máme na sklade
Naša cena:
42,36 €
Bežná cena:
44,59 €
Ušetríte:
5% (2,23 €)

Vypredané
Kniha je vypredaná a  zatiaľ sa nechystá dotlač, preto nie je možné ho objednať.
Čo to znamená?

Z tejto knihy sa už predali všetky kusy, ktoré boli vytlačené. Ani my, ale ani vydavateľ alebo distribútor už nemáme na sklade žiadne kusy. Preto vám túto knihu už nedokážeme zabezpečiť. Teoreticky však môžete mať šťastie v niektorých iných obchodoch, ktoré ešte majú posledné kusy na sklade.

Čo znamená tento údaj? Pozrite sa ako prebieha vybavovanie objednávky.

Zadajte svoju e-mailovú adresu a budeme Vás informovať keď bude dostupná. Čo to znamená?

Keď bude táto kniha k dispozícii na objednanie, budeme Vás informovať na e-mail, ktorý uvediete. Ide iba o nezáväznú informáciu pre Vás, nie o pevnú objednávku - ak budete mať o knihu záujem, môžete následne prísť na našu stránku a objednať si ju.


Pridať do wishlistu
Čo je to wishlist?

Wishlist je zoznam Vašich tajných želaní. Jediným kliknutím si do neho môžete ukladať tituly, ktoré Vás zaujali a ktoré by ste možno v budúcnosti chceli kúpiť pre seba alebo svojich blízkych. Pre používanie wishlistu musíte byť prihlásený.



Uložené
Pozrieť viac odporúčaní

Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili tiež

Nahlásiť chybu

O knihe

Proslavených národních kuchyní je celá řada, jistě však nikdo nepopře, že mezi nimi zaujímá přední místo kuchyně francouzská. Je to prostě pojem. Ale i mezi knižními kuchařkami, které nás do ní zasvěcují, je jedna zcela výjimečná, a to ta, kterou sepsal nekorunovaný král francouzských kuchařů a gurmetů – Auguste Escoffier. Na svém klasickém díle Ma cuisine pracoval dlouhou řadu let a podařilo se mu v něm shromáždit základní recepty tvořící páteř francouzské gastronomie.

Vydáním této knihy splácíme dlouholetý dluh českých nakladatelů vůči základnímu dílu světové kulinářské literatury.

Objemnou knihu Moje francouzská kuchyně přivítají kuchaři všech lepších restaurací, ale i všechny ženy a všichni muži, kteří chápou vaření nejen jako životní nutnost, ale i jako vynikající řemeslnou dovednost, ba dokonce jako umění, které dokáže nasytit mlsné jazýčky i všechny naše smysly; jako počínání, v němž se mohou s chutí realizovat.

Pokračovať v čítaní

Poslať doplňujúce údaje o knihe

Podrobnosti

  • Počet strán: 936
  • Väzba: pevná s prebalom
  • Rozmer: 155×215 mm
  • Hmotnosť: 1200 g
  • Jazyk: český
  • ISBN: 8072052403
  • Rok vydania: 2007
  • Naše katalógové číslo: 35943

Hodnotenia čitateľov       (hodnotili 2 ľudia) Pridať hodnotenie

Povedzte svoj názor na tento titul ostatným návštevníkom aj Vy!

Máte túto knihu? Čítali ste ju a máte na ňu svoj názor?

Podeľte sa oň s ostatnými čitateľmi! Možno im tak pomôžete pri rozhodovaní.

1
Vaše hodnotenie knihy
2
Chcete navrhnúť vaše ďalšie obľúbené tituly? Kliknite.
3
4
Recenzie a diskusie sú službou pre návštevníkov Martinus.sk. Príspevky sú uverejnené zvyčajne do 24 hodín, vyhradzujeme si však právo neuverejniť a vymazať najmä tie príspevky, ktoré:
  • sú vulgárne alebo urážlivé
  • nesúvisia s titulom alebo témou
  • porušujú alebo vyzývajú porušovať autorské práva
  • odkazujú na ponuku alebo webové stránky konkurencie
  • obsahujú akékoľvek URL odkazy
  • nie sú podpísané
aji
aji
26. januára 2009
Reagovať

Názor čitateľa 1

Bohužiaľ dojem z knihy veľmi kazí nepodarený a neprofesionálny preklad do češtiny - okrem gramatických prešľapov sa tam dajú nájsť aj pasáže svedčiace o tom, že prekladateľ sa v kuchyni bežne nepohybuje.

Zároveň mi v knihe podobného rozsahu chýba abecedný index - orientácia len podľa obsahu zostaveného tematicky je pomerne náročná a vyhľadávanie konkrétneho predpisu či suroviny je tak trochu hrou na slepú babu.

Škoda takých začiatočníckych chýb.
Zobraziť celú recenziu

Bola pre vás táto recenzia užitočná?   (1)   (0)
Martin Rafaj
Martin Rafaj
6. augusta 2007
     
Reagovať

naj

autor tejto knihy je pojem, je to zakladateľ modernej francúzskej kuchyne ktorý stanovil jej ďalší vývoj. Používa sa ako učebnica a nemala by chýbať vo výbave každého profesionáleho ale aj amatérskeho kuchára. Privítal by som aj ďalšie jeho diala preložené do slovenčiny. Zobraziť celú recenziu

Bola pre vás táto recenzia užitočná?   (0)   (0)

Rezervovať titul v kníhkupectve

SLSP online platba Tatrabanka online platba VÚB online platba Unicredit online platba ČSOB online platba Poštová banka online platba VISA online platba Master online platba Zuno online platba Paypal online platba Viamo platba