Nesladím

Prečo a ako sa zbaviť závislosti od cukru
NA SKLADE TOP #21 ISIC ZĽAVA

SI ŠTUDENT, UČITEĽ ALEBO MLÁDEŽNÍK A MÁŠ ISIC, ITIC, EURO>26?

Tak k tomuto titulu môžeš získať dodatočnú zľavu 2% k už existujúcej zľave a zaplatíš iba 9,88 €. Ušetríš teda naviac 0,24 €, čo síce nie je bohvieaké terno, ale pri pár knihách by z toho už mohlo byť na pivo či kofolu :-)

Zľavu uplatníš tak, že pri potvrdzovaní objednávky zadáš číslo svojej karty do políčka "Darčeková poukážka / Zľavy".

Pozrieť, v ktorých kníhkupectvách máme na sklade
Objednajte si tovar spolu nad 39,00 € a poštovné máte zadarmo!

Poštovné zadarmo nad 39,00 €!

Pri objednávke nad 39,00 € neplatíte v našom obchode poštovné. Kompletné podmienky poštovného.

Spolu iba za 20,79 €
(ušetríte 3,10 €)
Kúpiť spolu
Naša cena:
10,12 €
Bežná cena:
11,90 €
Ušetríte:
15% (1,78 €)

Posielame do 24 hodín.
Objednávajte však rýchlo. ?

Túto knihu máme síce aktuálne na sklade, máme však už iba posledné 3 kusy. Dodanie ďalších môže trvať dlhšie, zvyčajne do troch dní.

Čo znamená tento údaj? Pozrite sa ako prebieha vybavovanie objednávky.



Pridať do wishlistu
Čo je to wishlist?

Wishlist je zoznam Vašich tajných želaní. Jediným kliknutím si do neho môžete ukladať tituly, ktoré Vás zaujali a ktoré by ste možno v budúcnosti chceli kúpiť pre seba alebo svojich blízkych. Pre používanie wishlistu musíte byť prihlásený.



Uložené
Pozrieť viac odporúčaní

Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili tiež

Nahlásiť chybu

O knihe

Ste závislí od sladkého? Návod, ako sa tejto závislosti zbaviť a zároveň si očistiť telo aj myseľ a vykročiť k zdravšiemu a spokojnejšiemu životu, vám teraz prináša kniha Nesladím. Na jednej strane, je úprimnou výpoveďou autoriek, ktoré samy boli ­závislé. Na druhej strane, predstavuje krok za krokom stratégiu, ako sa tejto závislosti zbaviť.

V knihe Nesladím sa nedozviete len to, ČO nemáte jesť, ale zistíte aj to, AKO sa svojej závislosti od nezdravých potravín účinne zbaviť.

Chceli by ste sa dozvedieť ako závislosť od sladkého vzniká? Motivačná príručka je obohatená o skutočné príbehy autoriek knihy ako aj úspešnej absolventky projektu "Mnohí z čitateľov sa v nich určite nájdu a nechajú sa inšpirovať". Okrem toho sa naučíte piecť pravý kváskový chlieb, čítať etikety na výrobkoch, pripravovať si zdravé domáce jedlá ­alebo maškrty bez cukru a jeho náhrad.

Čaká vás dvanásť týždňov cieleného procesu zmeny životného štýlu a postupné obmedzovanie sladenia až po jeho úplné vynechanie. Nielen, že sa oslobodíte od závislosti, ale začnete viesť aj zdravší život. Spolu so závislosťou od sladkého sa zbavíte prebytočnej hmotnosti, budete mať stabilnejšiu a lepšiu náladu, viac energie, krajšiu pleť, iskru v očiach a jasnú myseľ.

Presvedčte sa, že aj bez sladkého sa dá žiť! Carpe diem s Nesladím.

Motýľ

Ďalšie tituly vydavateľstva

Pri zrode vydavateľstva MOTÝĽ bola kniha Liečivé rastliny z Božej záhrady od rakúskej autorky Márie Trebenovej. Kniha vyšla na jar v roku 1991 a veľmi úspešne - v celkovom náklade 200 000 výtlačkov na Slovensku a v Čechách.
V súčasnosti je vydavateľstvo MOTÝĽ moderné dynamické vydavateľstvo, ktoré sa flexibilne prispôsobuje vkusu čitateľov a reaguje na trendy a výzvy súčasnosti. V minulosti pod značkou MOTÝĽA vychádzala aj edícia Skvosty svetovej literatúry, kuchárske knihy, športová literatúra a literatúra o životnom štýle, v súčasnosti sa sústreďuje najmä na ženskú literatúru od slovenských autorov, ale prekladá aj úspešné tituly z mnohých oblastí. Už niekoľko rokov MOTÝĽ úspešne ponúka aj edíciu motivačnej literatúry z oblasti financií. Autorom uvedenej série je Robert T. Kiyosaki, ktorý si získal milióny čitateľov po celom svete.

Viac informácií
Pokračovať v čítaní

Poslať doplňujúce údaje o knihe

Podrobnosti

  • Počet strán: 336
  • Väzba: pevná
  • Rozmer: 140×205 mm
  • Hmotnosť: 420 g
  • Jazyk: slovenský
  • ISBN: 9788081641190
  • Rok vydania: 2017
  • Naše katalógové číslo: 268521


Hodnotenia čitateľov       (hodnotili 2 ľudia) Pridať hodnotenie

Povedzte svoj názor na tento titul ostatným návštevníkom aj Vy!

Máte túto knihu? Čítali ste ju a máte na ňu svoj názor?

Podeľte sa oň s ostatnými čitateľmi! Možno im tak pomôžete pri rozhodovaní.

1
Vaše hodnotenie knihy
2
Chcete navrhnúť vaše ďalšie obľúbené tituly? Kliknite.
3
Recenzie a diskusie sú službou pre návštevníkov Martinus.sk. Príspevky sú uverejnené zvyčajne do 24 hodín, vyhradzujeme si však právo neuverejniť a vymazať najmä tie príspevky, ktoré:
  • sú vulgárne alebo urážlivé
  • nesúvisia s titulom alebo témou
  • porušujú alebo vyzývajú porušovať autorské práva
  • odkazujú na ponuku alebo webové stránky konkurencie
  • obsahujú akékoľvek URL odkazy
  • nie sú podpísané
Daniela Varšavíková
Daniela Varšavíková
13. júla 2017
     
Reagovať

Odporúčam 14

Jednoducho a rozumne vysvetlené prečo by sme nemali sladiť. Niektoré fakty sme už počuli, no tu sú popísané tak aby každý rozumel a dozvedel sa viac. Veľmi sa mi páčilo aj, že autorky opísali svoje skúsenosti, čo mi príde oveľa ľudskejšie ako všetky tie knihy, ktoré obsahujú samé poučky a ktoré človek odloží po niekoľkých stranách. Odporúčam Zobraziť celú recenziu

Bola pre vás táto recenzia užitočná?   (14)   (0)
Katarína Majdurová
Katarína Majdurová
9. júla 2017
     
Reagovať

Spokojná s výberom 14

Zaujímam sa o túto problematiku už dlhšie a čítala som niekoľko kníh na túto tému. Páči sa mi na tejto knihe, že je písaná tak, aby jej pochopil aj laik a odniesol si z nej to podstatné. Autorky neraz zdôrazňujú, že všetkého veľa je škodí a poukazujú to na rôznych príkladoch.
Odporúčam čítať po etapách a poznačiť si zaujímavé body. Veľmi sa mi páčili informácie o kvásku a postup ako vzniká, ako urobiť domáci chlebík, ale i niekoľko ďalších receptov a rozdelenie cukrov. Zaujímavé čítanie, ktoré rozšíri vaše vedomosti.
Zobraziť celú recenziu

Bola pre vás táto recenzia užitočná?   (14)   (0)

Rezervovať titul v kníhkupectve

SLSP online platba Tatrabanka online platba VÚB online platba Unicredit online platba ČSOB online platba Poštová banka online platba VISA online platba Master online platba Paypal online platba Viamo platba