Knihy
E-knihy

Kváskovanie. Recepty z kvásku

Varíme a pečieme s láskou s kváskom

Na sklade
TOP #9
Vydavateľstvo
PLUTOS COMPANY, 2016
1. diel série
Kváskovanie

Kniha plná báječných jedál, ktoré už len pohľadom dokazujú, že kváskovať sa oplatí. Nájdete v nej recepty od odborníčok a aktívnych kváskových pekárok zo Slovenska i z Čiech. Kniha je vhodná pre všetkých, ktorí majú problémy...

Čítaj viac

25,42 €

Bežná cena Bežne 29,90 €

Ušetríte 15%

Na sklade, posielame ihneď

Odporúčané tituly a kolekcie

Viac o knihe

Túto knihu si môžete zakúpiť aj v zaujímavej kolekcii za skvelú cenu.

Predaných viac ako 7000 kusov!


Kniha plná báječných jedál, ktoré už len pohľadom dokazujú, že kváskovať sa oplatí. Nájdete v nej recepty od odborníčok a aktívnych kváskových pekárok zo Slovenska i z Čiech. Kniha je vhodná pre všetkých, ktorí majú problémy s trávením, alergie, intolerancie, alebo vyhľadávajú kvalitu a zdravý životný štýl.

Začiatky nahrádzania kvasníc kváskom sú často obdobím plného otázok, na ktoré potrebujete poznať odpoveď, aby vaše kváskové dielo vyšlo tak, ako má. Lenže ako sa máte vyznať v rôznych informáciách na internete, ktoré sa vzájomne odlišujú? Nemusíte už viac hľadať, v tejto kuchárskej knihe nájdete o kvásku a kváskovaní všetko od A do Z :-)

V knihe nájdete pestrú paletu 65 sladkých i slaných jedál napečených, navarených alebo usmažených pomocou kvásku. A keďže kváskovanie je vhodné aj pre celiatikov, v knihe je aj samostatná kapitola úžasných bezlepkových chlebov a iných jedál.

Kniha je určená nielen pre vás už kváskujúcich ľudí, ktorí sa chcete dozvedieť nové a osvedčené recepty z kvásku, ale aj pre vás úplných začiatočníkov, ktorí sa podľa knihy naučíte ľahko a dobre kváskovať. Perfektné je, že v knihe okrem množstva zaujímavých receptov nájdete aj návod, ako si svoj kvások založíte, ako sa oň máte starať, ďalej tipy a triky pri práci s lepkovým i bezlepkovým cestom, ba dokonca aj popis chýb chleba a aj kvásku, ktoré môžu pri pečení nastať.

V receptoch je všetko pekne a postupne vysvetlené, dokonca aj s fotkami postupu, aby ste vedeli, ako má cesto priebežne vyzerať.

Jednoducho zhrnuté: konečne komplexná kniha zameraná na kvások a kváskovanie.

V tejto unikátnej kuchárskej knihe nájdete:

  • 65 receptov z kvásku
  • Bezlepkové recepty z kvásku
  • Ako urobiť kvások
  • Ako sa starať o domáci kvások
  • Celá výroba kvásku
  • Príprava kvásku pred pečením
  • Chyby chleba a kvásku počas pečenia
  • Kvások a jeho zdravotné účinky
  • História kvásku
  • Zaujímavosti o kvásku
  • Ďalšie tipy a triky pri pečení a varení s kváskom
Čítaj viac
Kúpte spolu
Kváskovanie. Recepty z kvásku - Naty Žúreková Štefková, Daniela Rau a kolektív
Kváskovanie 2 - Naty Žúreková Štefková, Daniela Rau a kolektív
50,84 €
Ušetríte 8,96 €
Našli ste v našom obsahu nejaké nepresnosti?
Dajte nám o tom vedieť.

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Počet strán
345
Hmotnosť
1290 g
Rok vydania
2016
Väzba
pevná väzba
Jazyk
slovenský
Vydavateľstvo
PLUTOS COMPANY
Rozmer
170×240 mm
ISBN
9788097208523
Naše katalógové číslo
250848

Recenzie

Ako sa vám páčila kniha?

4,9 / 5

28 hodnotení

27
0
1
0
0

Erik
29.1.2018
Kvaskovanie
Tuto knihu som sa sa rozhodol objednat na zaklade popisu a recenzii.A musim povedat ze moje nadsenie je obrovske a este ktomu velmi mile prekvapenie kedze kvoli zdravotnemu stavu sme sa rozhodli zacat s kvaskovanim lenze ani potuchy sme nemali ako zacneme pretoze z internetu prudi vela dezinformaciii o tejto cinnosti.Vdaka tejto knihe sme hravo vsetko zvladli a mame radost z kvaskovania!:):):)
Čítaj viac
Daniela Rau
Daniela Rau
30.1.2018
Tak teraz máme obrovskú radosť aj my autorky, že sme vám pomocou knihy pomohli sa zorientovať v kváskovaní. Ba čo viac: zamilovať si ho :-) Ďakujeme za krásnu odozvu a nech sa v kváskovaní darí. Veľa zdravíčka.
Čítaj viac
Zaneta
26.1.2018
Kvaskovanie
Super knizka. Som spokojna s nou. Je tam pekne popisane co clovek potrebuje ku kvaskovaniu a pekne to je rozpisane co kedy a ako. Aj pri receptoch je pekne rozpisane co sa ma ako pripravovat. Super fotopostup pri kazdom recepte. Je to zrozumitelne aj pre cloveka, ktory vela nepecie a nema skusenosti velmi s pecenim. Kvaskovanie ma oslovilo kvoli malej princezne, ktora sa nam narodila. Clovek chce pre deti len to najlepsie. Miluje vianocku a makovky. Mame radi rozky a chlebik na ranajky. Kvaskovanie je zdravsie ako drozdie. Clovek ak si sam pecie doma chlebik a pecivo vie co si dava do receptu. Urcite odporucam pre vsetkych.
Čítaj viac
Daniela Rau
Daniela Rau
27.1.2018
Veľmi nás teší Žanetka, že ste si káskovanie tak zamilovali. A takisto nás teší, že sa vám podľa knižky dobre pečie a varí. Nech je to tak aj naďalej. Ďakujeme za dôveru.
Čítaj viac
Jana
11.1.2018
mierne sklamanie
Pokiaľ si knihu chce kúpiť niekto čo v živote chleba nepiekol tak odporúčam naštudovať nejaké základy miesenia, prekladania a tvarovania chleba z inej literatúry lebo v tejto knihe sa akosi ráta s tým, že toto všetko ovládate. Ja som človek ktorý 1. krát vždy 100% nasleduje recept a potom robí úpravy. Skúšala som upiecť asi 4 chleby z tejto knihy a ani jeden nebol to pravé orechové...už som začínala pochybovať či mám dobre spravený kvások...Až som našla recept na jednom blogu kde bol krásne a podrobne popísaný postup a chlieb vyšiel krásny na prvý šup. Nevravím, že kniha je zlá...postup ako vytvoriť a udržiavať kvások je perfektne opísaný aj informácie o jeho výhodách sú zaujímavé...len mi tam chýbajú postupy, lebo darmo som 2 týždne každý deň kŕmila kvások keď z neho nič neviem urobiť...Ani lesklý papier v knihe mi nevyhovoval, lebo som mala čas čítať ju len večer pri lampe a dosť sa odrážalo od strán svetlo.. ale každopádne ma kniha dokázala zaujať natoľko, že sa kváskovaniu budem venovať ďalej.
Čítaj viac
Daniela Rau
Daniela Rau
27.1.2018
Dobrý deň Janka, áno, v blogoch je samozrejme väčší priestor venovať sa úplným podrobnostiam v receptoch. Aj preto na blogu, ktorý je ku knihe, uverejňujeme veľa podrobných rád, tipov a trikov. Čo sa týka zvoleného papiera knihy: zvolili sme ho naschváľ takýto lesklý, pevný a kvalitný, aby práca s knihou bola pohodlná a stránky knihy sa po čase používania nekrčili. Fotopostupy pri jednotlivých receptoch sú nápomocné, aby čitateľ presne vedel, ako majú jednotlivé medzikroky pri pečení vyzerať. Teší nás, že vás knižka zaujala natoľko, že ste začala kváskovať. Prajeme veľa zdravia.
Čítaj viac
lucia
27.7.2017
Názor čitateľa
Vynikajuca kniha! Kvaskovanie je chutna a zdrava zavislost a my sme jej uplne prepadli. Knizka je urcite vhodna aj ako darcek, spolu s poharikom vlastneho kvasku :)
Čítaj viac
Daniela
3.9.2017
Názor čitateľa
Ďakujeme pani Lucia za krásne ohodnotenie knihy. Sme rady, že je vám kniha nápomocná pri kváskovom pečení a varení. Daniela a Naty
Čítaj viac
jana
6.5.2017
Názor čitateľa
kniha je super, jej klady už boli napísané a ja sa pridávam.
Mne len chýba v úvode každého receptu zhrnutie časovania- musím prejsť celý postup, vieme, že pri kváskovaní sú to hodiny a človek si to musí naplánovať dopredu. Ale kniha je užitočná, odporúčam.
Čítaj viac
Daniela Rau
26.6.2017
Názor čitateľa
Ďakujeme Janka za spätnú odozvu a tip, čo v budúcnosti vylepšiť.
Čítaj viac
Zuzana
11.4.2017
Nový život s kváskom
Už dlho som sa chystala na pečenie s kváskom, ale zatiaľ bez úspechu. Okrem iného v knihe píšete aj jednu veľkú pravdu, človek potrebuje veľa trpezlivosti a lásky, ktorá sa potom vracia, aj vo forme nádherného chlebíka. A pretože rada pečiem, určite budem skúšať vaše osvedčené recepty, ale časom si trúfmen aj na vlastnú tvrobu. Mimochodem, máme Kubíka a má už aj detičky? Dať kvásku meno je super nápad, nadchol najmä moje deti. A veľmi oceňujem popis možných chýb, už mi pomohol.
Čítaj viac
Daniela Rau
18.4.2017
Názor čitateľa
Teší nás pani Zuzana, že pečenie s kváskom si zamilovali aj vaše deti. Držíme palce, prajeme trpezlivosť a radosť pri pečení a varení s kváskom. A tak ako hovoríte: aj s láskou.
Čítaj viac
Natália
4.4.2017
Dakujem za vybornu knihu
Knihu som si objednala na odporucanie ostatnych kvaskujucich zien, a som s nou spokojna. Recepty skusam podla toho, ako ma ktory momentalne oslovi. Rodina citi nadsenie, ktore pri peceni vznika a podporuje ma v nom. A potom je to citit aj na chuti chlebika, ktory na vzdy zje. Je to zhmotnena radost, nadsenie, chut na zvladnutie toho, co nase stare mamy aj bez modernych kuchynskych pomocok zvladali perfektne, a hlavne laska. Dakujem za vybornu knihu
Čítaj viac
Daniela Rau
10.4.2017
Názor čitateľa
Ďakujeme za túto krásnu a s láskou napísanú referenciu Natália. Veľmi nás teší, že kniha Kváskovanie si našla cestu nielen do slovenských kuchýň, ale i rodín a sŕdc. Daniela
Čítaj viac
Lucia
6.3.2017
výborná kniha
knihu som kúpila pre moju polovičku, ktorá sa dala na pečenie chleba z kvásku a veľmi mu to nešlo... momentálne okrem chleba pripravuje z kvásku už aj rôzne iné recepty... ako napr. tento týždeň langoše... a sú výborné! knihu si veľmi pochvaľuje, pretože je všetko podrobne vysvetlené. vrelo odporúčam!
Čítaj viac
Daniela Rau
9.3.2017
Názor čitateľa
Tak to ste nás potešila Lucia, že aj chlapi sa tešia z knihy Kváskovanie :-) A "Attilove langoše"- ó áno, to je obľúbený recept a ľudia sú prekvapení, že sú upečené pomocou kvásku. Do knihy sme naschváľ dali recepty slané, sladké, varené, pečené, klasické i bezlepkové, aby si prišli "na svoje" deti, ženy i muži. Aby bola spokojná celá rodina :-) Prajem veľa radosti pri kváskovaní. Daniela
Čítaj viac
Hena
1.2.2017
SUPER !!!
Perfektna kniha, velmi dobre spracovana, aj graficka uprava, zrozumitelne napisane recepty a super, ze je v nej aj navod na kvasok, ktory si moze clovek spravit doma sam. Uz sa tesim, ked z nej zacnem robit prve chlebiky :-)
Čítaj viac
Daniela Rau
8.2.2017
Názor čitateľa
Heni ďakujeme a odkážeme aj nášmu grafikovi. Poteší sa :-) Do knižky sme sa snažili dať naozaj od A do Z všetko o kvásku a kváskovaní, aby bola knižka nielen kuchárskou knihou s receptami, ale aj poradňou pre začínajúcich aj pokročilých "kváskovačov". Pochváľte sa nám s upečenými chlebíkmi. Potešíme sa :-) Držím palce. Daniela
Čítaj viac
Mirka
7.1.2017
Chvalim!
Kvaskujem styri roky, kazdy tyzden pekavam rodinke chlebik. Viac menej ten isty s malymi obmenami. Preto som rada, ze v knizke som nasla nove osvedcene recepty, hlavne na rozky a sladke pecivo. Dnes som piekla cokoladove rozteky a su vynikajuce. Zajtra sa chystam na vianocku :)
Čítaj viac
Daniela Rau
8.2.2017
Názor čitateľa
Super Mirka! Tešíme sa, že kniha je prínosom aj pre skúsené "kváskovačky". Dajte vedieť, ako sa podarila tá vianočka :-) Daniela
Čítaj viac

Vydavateľstvo kníh, ktoré obohacujú životy. Z našej dielne pochádzajú knihy: nádherná rodová kniha Kronika života, bestseller kuchárska kniha „Kváskovanie 1- Recepty z kvásku“ (#TOP2.miesto), kuchárska kniha „Kváskovanie 2- Poklady z vašich kuchýň“, či kuchárska kniha „Zdravé desiate nielen pre deti“ (#TOP6). V príprave sú aj ďalšie knihy, ktoré veríme, že prinesú hodnotné čítanie do vašej knižnice.

Čítaj viac
Kúpte spolu
Kváskovanie. Recepty z kvásku - Naty Žúreková Štefková, Daniela Rau a kolektív
Kváskovanie 2 - Naty Žúreková Štefková, Daniela Rau a kolektív
50,84 €
Ušetríte 8,96 €