The Food Lab - J. Kenji López-Alt, W. W. Norton & Company, 2015

50,00 €

Pridajte do košíka a poštovné máte zadarmo :)
The Food Lab - J. Kenji López-Alt, W. W. Norton & Company, 2015
The Food Lab - J. Kenji López-Alt, W. W. Norton & Company, 2015

The Food Lab

Better Home Cooking Through Science

A grand tour of the science of cooking explored through popular American dishes, illustrated in full color. Ever wondered how to pan-fry a steak with a charred crust and an... Čítať viac

Vydavateľstvo
W. W. Norton & Company, 2015
Počet strán
960

A grand tour of the science of cooking explored through popular American dishes, illustrated in full color. Ever wondered how to pan-fry a steak with a charred crust and an interior that's perfectly medium-rare from edge to ... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Angličtina

50,00 €

Na objednávku
Dodanie môže trvať viac ako 30 dní

Naši škriatkovia odporúčajú

Bohyne a prízraky - Juraj Červenák, Artis Omnis, 2024
The Food Lab - J. Kenji López-Alt, W. W. Norton & Company, 2015
50,00 €

Viac o knihe

A grand tour of the science of cooking explored through popular American dishes, illustrated in full color. Ever wondered how to pan-fry a steak with a charred crust and an interior that's perfectly medium-rare from edge to edge when you cut into it? How to make homemade mac 'n' cheese that is as satisfyingly gooey and velvety-smooth as the blue box stuff, but far tastier? How to roast a succulent, moist turkey (forget about brining!) and use a foolproof method that works every time? As Serious Eats's culinary nerd-in-residence, J. Kenji López-Alt has pondered all these questions and more. In The Food Lab, Kenji focuses on the science behind beloved American dishes, delving into the interactions between heat, energy, and molecules that create great food. Kenji shows that often, conventional methods don’t work that well, and home cooks can achieve far better results using new but simple techniques. In hundreds of easy-to-make recipes with over 1,000 full-color images, you will find out how to make foolproof Hollandaise sauce in just two minutes, how to transform one simple tomato sauce into a half dozen dishes, how to make the crispiest, creamiest potato casserole ever conceived, and much more.
Čítať viac
Počet strán
960
Väzba
pevná väzba
Rozmer
224×275 mm
Hmotnosť
2912 g
ISBN
9780393081084
Rok vydania
2015
Naše katalógové číslo
224007
Jazyk
angličtina
Vydavateľstvo
W. W. Norton & Company
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

1 hodnotenie

1
0
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

21.4.2021
ČESŤ FANATIKOM!
Ak sa chceš stať “kulinárnym majstrom”, z tejto knihy rozhodne musíš čerpať. Detaily, ktoré autor opisuje na základe svojich skúseností, experimentov a vedy, nie sú ľahko dostupné a len takýto nadšenec dokáze poukázať práve na tie dôležité kontexty, ktoré značne ovplyvňujú kvalitu jedál.

Kniha obsahuje väčšinou tradičné jedlá zo “všetkých” kategórií ktoré poznáme a často pripravujeme, avšak detaily (veľmi podrobné), na ktoré sotva myslíme, dokážu zo zvyčajných pokrmov “vyčarovat” o mnoho kvalitnejšiu, chutnejšiu a zdravšiu podobu.
Od výberu vhodných kuchynských náradí, cez interakcie chemických reakcií, až po poslednú štipku korenín vysvetluje autor “PREČO” (prečo na nich tak záleží).

Úžas, zážitok, rešpekt a vďaka!
Čítať viac

„Päť minút. Toľko stačí na to, aby sa vám zrútil svet.“

Končí sa to nami - Colleen Hoover, 2022
Končí sa to nami
Colleen Hoover