Knihy
E-knihy
21,92 €

Bežná cena Bežne 23,00 €

Ušetríte 5%

Posielame do piatich dní

Odporúčané tituly a kolekcie

21,92 €

Viac o knihe

V jednotlivých kapitolách učebnice je postupne vysvetlená technológia výroby jemného pečiva a ostatných pekárskych výrobkov (sucháre, maces, tyčinky, chrumky a i.). V učebnici sa tiež nachádzajú informácie o metodike a postupoch pri prevádzkovej kontrole, poznatky o trvanlivosti a spôsoboch jej predlžovania, ako aj o predaji pekárskych výrobkov.
Čítaj viac
Kúpte spolu
Technológia 3 (učebný odbor pekár) -
Divergencia (kolekcia troch titulov v brožovanej väzbe) - Veronica Roth
40,93 €
Ušetríte 2,02 €
Našli ste v našom obsahu nejaké nepresnosti?
Dajte nám o tom vedieť.

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Počet strán
136
Hmotnosť
390 g
Rok vydania
2015
Väzba
brožovaná väzba
Jazyk
slovenský
Vydavateľstvo
Expol Pedagogika
Rozmer
210×297 mm
ISBN
9788080913847
Naše katalógové číslo
208583

Recenzie

Ako sa vám páčila kniha?

Kúpte spolu
Technológia 3 (učebný odbor pekár) -
Divergencia (kolekcia troch titulov v brožovanej väzbe) - Veronica Roth
40,93 €
Ušetríte 2,02 €

„Táňa všetkému rozumela a nebála sa mlčať.“

Džin - Martin M. Šimečka
Džin
Martin M. Šimečka