The Essentials of Classic Italian Cooking - Marcella Hazan, Boxtree, 2011

38,19 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
The Essentials of Classic Italian Cooking - Marcella Hazan, Boxtree, 2011
The Essentials of Classic Italian Cooking - Marcella Hazan, Boxtree, 2011

The Essentials of Classic Italian Cooking

Marcella Hazan is widely regarded as one of the greatest Italian cookery writers in the world and The Essentials of Classic Italian Cooking is her masterpiece, now reissued with... Čítať viac

Vydavateľstvo
Boxtree, 2011
Počet strán
736

Marcella Hazan is widely regarded as one of the greatest Italian cookery writers in the world and The Essentials of Classic Italian Cooking is her masterpiece, now reissued with a gorgeous new cover design. Aimed at cooks of every level, ... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Angličtina
39,95 €

38,19 €

-4 %
Na sklade 2 ks
Posielame ihneď

Naši škriatkovia odporúčajú

Perla umenia - Mimi Matthews, i527.net, 2024
The Essentials of Classic Italian Cooking - Marcella Hazan, Boxtree, 2011
38,19 €

Viac o knihe

Marcella Hazan is widely regarded as one of the greatest Italian cookery writers in the world and The Essentials of Classic Italian Cooking is her masterpiece, now reissued with a gorgeous new cover design. Aimed at cooks of every level, be they beginners of accomplished chefs, it is an accessible and comprehensive guide to authentic Italian cuisine and should find a place in the kitchen library of anyone who is passionate about good food.
Čítať viac
Počet strán
736
Väzba
pevná väzba
Rozmer
208×252 mm
Hmotnosť
1930 g
ISBN
9780752227900
Rok vydania
2011
Naše katalógové číslo
197059
Jazyk
angličtina
Vydavateľstvo
Boxtree
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

„Je to naivné no...niekedy je nádej jedinou alternatívou lebo realita je priťažká.“