Cheesecake - Hannah Miles, Slovart, 2014

14,95 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Cheesecake - Hannah Miles, Slovart, 2014
Cheesecake - Hannah Miles, Slovart, 2014

Cheesecake

60 klasických aj netradičných receptov na lahodné dezerty

Cheesecake s plnkou zo smotanového syra alebo tvarohu radia milovníci sladkých dobrôt medzi najobľúbenejšie dezerty na svete. Kniha predstavuje... Čítať viac

Vydavateľstvo
Slovart, 2014
Počet strán
144

Cheesecake s plnkou zo smotanového syra alebo tvarohu radia milovníci sladkých dobrôt medzi najobľúbenejšie dezerty na svete. Kniha predstavuje... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Slovenčina
Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Dostupné v štyroch knižniciach. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Prekonajte úzkosť - Kirren Schnack, N Press, 2024

Viac o knihe

Cheesecake s plnkou zo smotanového syra alebo tvarohu radia milovníci sladkých dobrôt medzi najobľúbenejšie dezerty na svete. Kniha predstavuje tri základné druhy cheesecakov – pečené, želatínové a chladené. Osvedčené aj originálne recepty zo všetkých kútov sveta ponúkajú rozmanitosť chutí na každú príležitosť.

Vyskúšajte lákavé kreácie ako osviežujúci čučoriedkovo-citrónový cheesecake, tropický kokosový cheesecake, neodolateľný čokoládový cheesecake s čili či extravagantný ibištekovo-malinový cheesecake s granátovým jablkom.
Čítať viac
Počet strán
144
Väzba
pevná väzba
Rozmer
188×235 mm
Hmotnosť
642 g
ISBN
9788055611761
Rok vydania
2014
Naše katalógové číslo
171026
Jazyk
slovenčina
Preklad
Vydavateľstvo
Slovart
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

4 hodnotenia

4
0
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

Neoverený nákup
15.7.2014
super kniha
Kniha obsahuje veľa receptov na cheesecakes z bežne dostupných surovín. Väčšina receptov je na nepečené cheesecakes, ktoré sú svieže a ľahké. Pre mňa je to najlepšia alternatíva sladkosti nakoľko 80% koláča tvorí tvaroh, kyslá smotana, jogurt menší podiel aj mascarpone plus želatína, aby to spolu držalo. Recepty si vylepšujem tým, že nerobím základ zo sušienok a masla, ale upečiem tenký plát z krehkého cesta. Za veľkú výhodu považujem aj to, že v nepečených receptoch nepoužívajú surové vajcia. Čítať viac

Vydavateľstvo Slovart

Čítať viac

„Niekedy je všetko čo máme okamih. Neexistujú žiadne opakovania. Všetko, čo sa niekedy stalo, robí život životom.“