Vydaj sa na cestu knižnými svetmi
a vyhraj kopu kníh!
Knižné putovanie - Vyraz na cestu knižnými svetmi, Martinus, 2024
Modern Gastronomy: A to Z - Harold McGee, CRC Press, 2009

83,38 €

Pridajte do košíka a poštovné máte zadarmo :)
Modern Gastronomy: A to Z - Harold McGee, CRC Press, 2009
Modern Gastronomy: A to Z - Harold McGee, CRC Press, 2009

Modern Gastronomy: A to Z

A Scientific and Gastronomic Lexicon

Guru to a new generation of chefs from Chicago to Copenhagen, Spain’s Ferran Adrià has been featured on Time magazine's list of the 100 most influential people of our times and... Čítať viac

Vydavateľstvo
CRC Press, 2009
Počet strán
265

Guru to a new generation of chefs from Chicago to Copenhagen, Spain’s Ferran Adrià has been featured on Time magazine's list of the 100 most influential people of our times and touted by the press as an alchemist and a genius... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Angličtina
92,39 €

83,38 €

-10 %
Na objednávku
Dodanie môže trvať viac ako 30 dní

Dostupné v jednej knižnici. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Kozmické záhady - James Trefil, Neil deGrasse Tyson, Tatran, 2024
Modern Gastronomy: A to Z - Harold McGee, CRC Press, 2009
83,38 €

Viac o knihe

Guru to a new generation of chefs from Chicago to Copenhagen, Spain’s Ferran Adri? has been featured on Time magazine's list of the 100 most influential people of our times and touted by the press as an alchemist and a genius. His restaurant, El Bulli, was ranked first on Restaurant Magazine’s Top 50 list in 2006, 2007, and 2008, and has retained this title in 2009. Considered food’s preeminent futurist, a mad Catalonian scientist, and the godfather of culinary foam and other gastronomic advances, the Alicia Foundation distills Adri?’s culinary knowledge into a practical handbook that will more often be found face up on the counter than collecting dust on a shelf.

A dictionary of present-day cooking, Modern Gastronomy: A to Z puts equal emphasis on the nature of ingredients, their reactions, and the processes they undergo to create the final product. You can quickly look up and find, in plain language, everything you need to know about the science of cooking and the art of combining flavors and textures.
Čítať viac
Počet strán
265
Väzba
pevná väzba
Rozmer
152×229 mm
Hmotnosť
574 g
ISBN
9781439812457
Rok vydania
2009
Naše katalógové číslo
163847
Štýl
zdravé
Jazyk
angličtina
Vydavateľstvo
CRC Press
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

„Ľúbi sľuby“

Je taký - Tomáš Janovic, 2004
Je taký
Tomáš Janovic