Dezerty, Gurmán Club, 2012

11,50 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Dezerty

Zlatá bodka každej hostiny

    Dezerty - zlatá bodka každej hostiny, je prvá kuchárska kniha šéfkuchárov školy varenia pre gurmánov zo Sv. Jura - najznámejšej a najstaršej školy varenia na Slovensku... Čítať viac

    4,7 45 hodnotení
    Vydavateľstvo
    Gurmán Club, 2012
    Počet strán
    88

    Dezerty - zlatá bodka každej hostiny, je prvá kuchárska kniha šéfkuchárov školy varenia pre gurmánov zo Sv. Jura - najznámejšej a najstaršej školy varenia na Slovensku... Čítať viac

    • Brožovaná väzba
    • Slovenčina

    11,50 €

    U dodávateľa > 5 ks
    Posielame do 4 – 5 dní

    Dostupné v jednej knižnici. Požičať v knižnici

    Ďalšie knižné vydania (4)
    Dezerty, Svojtka&Co., 2013
    Pevná väzba
    Slovenčina, 2013
    Vypredané

    Dezerty, Slovart, 2006
    Pevná väzba
    Slovenčina, 2006
    Vypredané

    Dezerty, Príroda, 2005
    Brožovaná väzba
    Slovenčina, 2005
    Vypredané

    Dezerty, Ottovo nakladatelství, 2005
    Brožovaná väzba
    Slovenčina, 2005
    Vypredané

    Ďalšie knižné vydania

    Naši škriatkovia odporúčajú

    Hyperion - Dan Simmons, Lindeni, 2024
    Dezerty, Gurmán Club, 2012
    11,50 €

    Viac o knihe

    Dezerty - zlatá bodka každej hostiny, je prvá kuchárska kniha šéfkuchárov školy varenia pre gurmánov zo Sv. Jura - najznámejšej a najstaršej školy varenia na Slovensku. Prináša vám 29 skvelých receptov tých najlepších šéfkuchárov, ktoré si môžte pripraviť sami alebo osobne pod dohľadom osobností slovenskej gastronómie priamo na kurzoch. Nájdete v nej jednoduché sezónne dezerty, ale aj veľmi rafinované elegantné dezerty na špeciálne príležitosti, či famózne torty a recepty na ručne robené čokoládové pralinky. Kniha receptov školy varenia je určená všetkým nám, čo sa chceme stať šéfkuchármi vo svojej kuchyni a radi prekvapujeme svojich blízkych zaujímavými nápadmi. Pre svoje pekné grafické spracovanie s nádhernými fotkami dezertov a tiež samotných postupov je vhodná aj ako darček pre vašich priateľov, alebo ako zberateľský kúsok.
    Čítať viac
    Počet strán
    88
    Väzba
    brožovaná väzba
    Rozmer
    210×240 mm
    Hmotnosť
    346 g
    ISBN
    9788096988143
    Rok vydania
    2012
    Naše katalógové číslo
    128634
    Štýl
    tradičné, rýchle, zdravé
    Jazyk
    slovenčina
    Vydavateľstvo
    Gurmán Club
    Pre koho
    pre začiatočníkov
    Kategorizácia

    Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

    Nahlásiť chybu

    Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

    Hodnotenia

    4,7 / 5

    45 hodnotení

    42
    3
    4
    0
    1

    Ako sa páčila kniha vám?

    Recenzie čitateľov

    Kristi
    Neoverený nákup
    3.3.2018
    Relatívna spokojnosť.
    Recepty vyšli na jednotku, no nepáči sa mi úprava knihy, chaos v ingredienciach, raz je to pekné v kategóriách na cesto, na krém, na polevu .. ale niekde sú vypísané všetky pri jednom a tak... Čítať viac
    katka
    Neoverený nákup
    1.11.2017
    Rozhodne áno
    Ak radi skúšate nové recepty a máte slabosť na sladké, táto kniha je pre vás ako stvorená. Nájdete tu výborné recepty na tradičné aj netradičné dezerty (mnohé z nich ohúrili už množstvo našich priateľov), skvelé rady a tipy na sladké omáčky, čokoládové ozdoby a pod. Väčšina surovín je už u nás dnes ľahko dostupná, problém je skôr v preklade, ktorý bol robený dávnejšie, a tak niektoré výrazy už dnes neznejú prirodzene. Čítať viac
    gaba
    Neoverený nákup
    19.5.2008
    skveleee
    Ano potrebujete na tieto skvele pochutky niektore ingrediencie, ktore sú menej zname a mozno nie vsetky dostupne ale ak si date namahu, kazdy jeden recept v tejto knihe stoji za to. Dufam, ze ich raz vyskusam uplne vsetky. Čítať viac
    Jarusa
    Overený zákazník
    15.5.2007
    Nekupovat
    Ak mate chut skusit nove originalne recepty tak fajn, ale treba ratat s nedostupnymi surovinami na nasom trhu. Fakt su v knihe netradicne recepty, ktore sa podla mna v beznej kuchyni nevyskytuju a nerobia. Takze podla mna to bola u mna zbytocna investicia do knihy. Čítať viac

    „Niektoré veci máme iba dovtedy, kým sú stratené. “

    Sprievodca strácaním sa - Rebecca Solnit, 2019
    Sprievodca strácaním sa
    Rebecca Solnit