Chemie in Lebensmitteln - Johannes Friedrich Diehl, Wiley-Interscience, 2000

65,69 €

Pridajte do košíka a poštovné máte zadarmo :)
Chemie in Lebensmitteln - Johannes Friedrich Diehl, Wiley-Interscience, 2000
Chemie in Lebensmitteln - Johannes Friedrich Diehl, Wiley-Interscience, 2000

Chemie in Lebensmitteln

Vydavateľstvo
Wiley-Interscience, 2000
Počet strán
344
  • Brožovaná väzba
  • Nemčina
68,93 €

65,69 €

-5 %
Na objednávku
Dodanie môže trvať viac ako 30 dní

Naši škriatkovia odporúčajú

Bohyne a prízraky - Juraj Červenák, Artis Omnis, 2024
Chemie in Lebensmitteln - Johannes Friedrich Diehl, Wiley-Interscience, 2000
65,69 €

Viac o knihe

Čítať viac
Počet strán
344
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
170×244 mm
Hmotnosť
588 g
ISBN
9783527302338
Rok vydania
2000
Naše katalógové číslo
147376
Jazyk
nemčina
Vydavateľstvo
Wiley-Interscience
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Kúpte spolu
Chemie in Lebensmitteln - Johannes Friedrich Diehl, Wiley-Interscience, 2000
Mikroorganismen in Lebensmitteln - Heribert Keweloh, Pfanneberg Fachbuchverlag, 2011
105,67 €
Ušetríte 3,24 €

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

Kúpte spolu
Chemie in Lebensmitteln - Johannes Friedrich Diehl, Wiley-Interscience, 2000
Mikroorganismen in Lebensmitteln - Heribert Keweloh, Pfanneberg Fachbuchverlag, 2011
105,67 €
Ušetríte 3,24 €

„Stačí dávať pozor. Poznatky prichádzajú vždy, keď si na ne pripravený, a ak dokážeš čítať znamenia, naučíš sa všetko, čo potrebuješ na ďalší krok.“

Záhir - Paulo Coelho, 2008
Záhir
Paulo Coelho